Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Manresa, un rival competitiu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

18.11.2008 16:58

El Manresa, un rival competitiu

www.fcbarcelona.cat


El Regal Barça reprèn la lliga ACB davant el Ricoh Manresa, equip que entrena Jaume Ponsarnau, després d’un cap de setmana de descans. Agustí Julbe avisa de la dificultat de guanyar aquest rival que destaca pel seu esperit competitiu.


Després del cap de setmana de descans a la lliga ACB, el Regal Barça afronta una nova jornada contra el Ricoh Manresa (dimecres, 20.15 h ). L’equip que entrena Xavi Pascual és quart a la classificació. El segon entrenador blaugrana, Agustí Julbe, avisa que els del Bages destaquen per “lluitar fins el final”.

Un rival molt lluitador

QM3D5398.jpg“El Manresa és un equip amb una trajectòria bastant sòlida aquesta temporada, tot i que vingui de dues derrotes. Són bastant fidels a la seva estructura d’equip. En quant al joc d’atac, saben bé quines posicions han d’agafar i són molt respectuosos amb això. És un equip difícil perquè la competitivitat i l’activitat és constant i no abandonen mai el partit. Els pots agafar una diferència però estaran lluitant fins al final perquè és el seu esperit: ser competitius fins al final.”

Jugadors perillosos

“Hi ha un jugador important que és el Josh Asselin, un pivot interior, al voltant del qual gira tot el joc però això no vol dir que sigui l’únic jugador que s’hagi de tenir en compte. La resta de jugadors, sobretot els exteriors com Bulfoni i Montañez que estan aportant molt a l’anotació, fan molt bona feina per l’equip en quant a defensa, sacrifici i rebot. Saben en tot moment molt bé quin és el paper de cadascú.”

“Estadísticament, Josh Asselin és un dels millors jugadors de la lliga pel que fa a anotació. A més té capacitat per fer mal des de diferents posicions del camp, tants en tirs oberts com a prop de cistella. També és molt bo al darrera perquè és un jugador gran que intimida. És el jugador sobre el qual gira l’equip, però hi ha jugadors que estan acostumats a tenir rols de jugadors importants, com el cas de Montañez i Bulfoni que segur que poden ser determinants a l’hora de construir el partit.”
El Manresa, un rival competitiu
Potenciar la defensa
“Intentarem seguir amb la línia que volem, és a dir, des del principi del partit amb molta intensitat i amb un ritme molt alt. A partir de la defensa construir el ritme del partit posant un nivell molt alt i a partir d’aquí, jugar situacions d’atac on veiem més situacions d’avantatge com són les posicions d’interiors. Ells tenen una rotació més curta i pot ser que tinguin por de fer moltes faltes. Podem tenir una miqueta més d’avantatge però no hem de mirar només un punt sinó fer un bon joc col•lectiu”, ha explicat Agustí Julbe, segon entrenador del Regal Barça.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana