Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Ha faltat tranquil·litat i concentració”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.11.2008 14:02

Pascual: “Ha faltat tranquil·litat i concentració”

www.fcbarcelona.cat


Poques paraules queden per definir el desencís i la impotència que sentia Xavi Pascual després del partit davant Estudiantes. El tècnic del Regal FC Barcelona ha explicat que a l’equip “li ha faltat tranquil·litat i concentració” per superar el seu r


Segons Pascual “l’inici del partit ha marcat el desenvolupament d’aquest”. I és que el primer quart, en què el Regal Barça només ha anotat nou punts, ha estat un dels més irregulars de la temporada: “Hem fallat tirs aparentment fàcils. A més, a nivell defensiu hem estat poc equilibrats. En el segon quart, a més, hem perdut vuit pilotes, amb errors inexplicables, i en l’últim quart hem deixat escapar un avantatge de 10 punts de la manera més absurda. L’únic aspecte positiu del meu equip avui ha estat la capacitat de reacció que ha tingut en el tercer quart.”

Cal canviar la dinàmica

Dues derrotes consecutives, a l’Eurolliga davant el Montepaschi Siena (71-61), i aquesta davant l’Estudiantes (71-72) no provoquen en cap cas que s’encenguin les alarmes, perquè l’equip porta un bon inici de temporada, però sí que provoca la necessitat de voler canviar la dinàmica quan abans millor: “No hi ha temps mai, ni per lamentar-nos, ni per estar eufòrics. Per tant, el millor és canviar ràpidament aquesta dinàmica. Ja se sap, aquests partits són d’allò més complicats perquè si guanyes fas el que toca, però si perds, perds molt més que un partit.”

La lesió de Víctor Sada

La pèrdua per lesió d’un dels tres bases de l’equip, Víctor Sada, afecta notablement al rendiment, sobretot defensiu, del Regal FC Barcelona: “Amb la seva absència perdem moltíssim. A més, en el partit d’avui Jaka Lakovic també ha patit un fort cop i no ha pogut participar en el tram final, però sí és cert que amb el Víctor guanyem molt en intensitat defensiva i avui, per exemple, hem patit força amb el joc al pal baix de Cummings.”
Pascual: “Ha faltat tranquil·litat i concentració”
Vázquez: “Cal aprendre dels errors”
Fran Vázquez ha explicat que l’equip “ha d’aprendre per als propers partits. Ja se sap, malgrat soni a tòpic, que a l’ACB no hi ha rival petit i l’Estudiantes ha demostrat això precisament. Són un bloc que potser no ha estat prou valorat per la trajectòria dels darrers anys, però tenen un bon equip.” Ara caldrà estar ben concentrats per jugar davant d’equips com Prokom o Manresa, dos conjunts sobre el paper inferiors, però que després de la derrota davant Estudiantes, segur que s’afrontaran amb totes les garanties d’èxit.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana