Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barrett: Somni polític complert


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.11.2008 13:46

Barrett: Somni polític complert

Carles Cascante


El somni de milions de nord-americans s’ha fet realitat. Barack Obama, el candidat demòcrata a la presidència dels Estats Units, serà el successor de George Bush. André Barrett, el base del Regal Barça, estava realment satisfet amb el resultat.


Nascut a Honolulu el 4 d’agost del 1961, Obama representa saba nova per a la política, no només nord-americana, sinó mundial. És, a més, el primer líder afroamericà que accedeix a la presidència dels Estats Units i això, segons Barrett, marca un punt d’inflexió important en el futur del país: “Estic molt content que hagi sortit Barack Obama com a president dels Estats Units. Era la millor de les opcions. El país necessitava un gir i Obama representava aquest canvi.”

Canvi de manera de fer

Barrett es mostrava molt crític amb l’anterior estil que governava la Casa Blanca i estava creuant els dits perquè es produís aquest canvi: “No podíem continuar quatre anys més amb una política com la dels vuit darrers anys. El país amb ell estarà més unit del que ho ha estat els últims anys. Crec, sens dubte, que és el millor que podia passar als Estats Units.”
Barrett: Somni polític complert
Barrett, llicenciat en periodisme
André Barrett és un fidel seguidor de la informació. Segueix a diari els informatius del seu país via satèl·lit i ha estat en constant contacte amb tot el que passava al llarg del procés electoral dels Estats Units que va finalitzar aquest 4 de novembre. Llicenciat en periodisme per la Universitat de Seton Hall, Barrett està molt satisfet amb el resultat d’unes eleccions que va definir com a “apassionants”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana