Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els bàsquet al Palau és una altra història


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.11.2008 10:38

Els bàsquet al Palau és una altra història

www.fcbarcelona.cat


El Palau presenta nombroses novetats per a l’aficionat. I és que aquesta temporada l’entrada té més valor del que un pugui pensar. A partir d’aquest novembre comprant una entrada per a un partit hi haurà un descompte de 5 € en una per al següent.


Per veure els Navarro, Andersen, Grimau, Basile i companyia, aquesta temporada el FC Barcelona ha posat en marxa una campanya amb promocions molt interessants a l’hora de comprar una entrada per a un partit. A partir del mes de novembre comprant una entrada per a un partit de bàsquet hi haurà 5 € de descompte en una entrada per al següent. Per a això, però, caldrà mostrar l’entrada a les taquilles, on faran el descompte. Aquesta és una manera de premiar l’aficionat que sempre dóna suport a l’equip i que omple el Palau.

Tota la temporada

Durant tota la temporada es podrà gaudir de 5 € de descompte en una entrada de la mateixa zona que es va triar en l’últim partit -descompte vàlid per a tots els partits excepte el del Reial Madrid, les semifinals i les finals de les competicions-.

En cas que no hi hagi seients disponibles a la mateixa zona, el descompte serà, excepcionalment, vàlid per a la zona superior següent.
Els bàsquet al Palau és una altra història
A tocar dels teus ídols
El BONO 3 és una altra modalitat de comprar entrades de bàsquet al Palau. Aquest miniabonament permet tenir tres entrades a la zona 3 inferior a un preu molt econòmic per a qualsevol partit de la temporada amb l’excepció de l’enfrontament amb el Reial Madrid, les semifinals o les finals de qualsevol competició. Només s’han de triar els partits que es vulguin i gaudir de fins a un 40% de descompte en l’entrada. L’abonament en aquesta zona val 45 € per als socis i 60 € per al públic en general.

Condicions de la promoció

Promoció vàlida a les taquilles del FC Barcelona. S’han de triar els partits en el moment de la compra. Només es poden fer servir dos abonaments per al mateix partit. L’aforament és limitat. Promoció no acumulable a altres descomptes.

Per veure el calendari de partits fes clic aquí .


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana