Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barton se sincera


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

23.09.2008 10:20

Barton se sincera

Carles Cascante / Cristina Collado


Lubos Barton parla per primera vegada per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat. Des que es va anunciar el seu fitxatge fa tot just dos mesos, el 23 de juliol, l’aler txec ha conegut ja la realitat que envolta el Barça.


Després de més d’un mes de treball amb el Regal Barça, Lubos Barton fa balanç de les seves primeres sensacions. Assegura que se sent molt còmode amb els seus companys i amb el nou rol que està assumit dins l’equip, un de més ofensiu, el de tres d’aler. Confia a assumir la responsabilitat, dins i fora de la pista, que li ha demanat Xavi Pascual i encoratja l’equip perquè tingui l’ambició de voler guanyar cada partit.

Quines són les seves sensacions en aquest mes de treball?

“Són molt positives. Estem fent molt bon treball, sobretot físic. Estem millorant molt tant la defensa com l’atac, i estem formant un bon grup.”

Com s’està adaptant a l’estil de joc?

Barton1Eurolliga111.JPG“La majoria del temps estic jugant de tres, i per a mi no és una transició gaire diferent del que estava acostumat a fer al DKV Joventut, ja que allà jugava més d’aler-pivot, de quatre.”

Què espera de vostè el tècnic Xavi Pascual?

“El primer dia va parlar amb mi i em va dir que volia que assumís responsabilitat, bàsicament com ja feia a la Penya. És un aspecte en què em sento molt còmode i no crec que sigui gaire diferent de la tasca que havia de fer a Badalona. Xavi em demana jugar de tres, ajudar en defensa dins la pista i ajudar també després fora del parquet, al vestuari.”

Amb quins jugadors s’avé més bé?

“Estic molt bé amb tots. Per mi sempre ha estat molt important avenir-me bé amb els companys. Per exemple, amb el base, haig de sentir-me molt bé dins la pista. A fora tinc bona amistat amb tots.”

Quines conclusions extreu després dels primers partits que han jugat?

QM3D9090.jpg“A les primeres parts comencem bastant malament. Encara ens hem d’adaptar a l’estil de joc. A les segones parts, però, sempre estem millor en defensa i això ens ajuda a fer cistelles més fàcils. Tenim gairebé tots els jugadors disponibles, i a partir d’ara començarem a veure com serà el nostre joc.”

Quins objectius es marca per a aquesta temporada?

“L’objectiu sempre ha de ser jugar al màxim i tenir l’ambició de guanyar cada partit. Ja sabem que és impossible guanyar cada enfrontament, però si afrontem cada jornada amb la convicció de guanyar qualsevol equip estarem molt bé.”
Barton se sincera
Italià o castellà?
Suposo que amb companys com Basile o Andersen pot tornar a practicar l’italià.

“No gaire. Ells parlen poc italià, i el meu italià és bastant pobre. Tinc molt castellà a la boca. Si vull parlar italià haig de pensar força.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana