Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barrett: “Podem arribar a ser un molt bon equip”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.09.2008 14:00

Barrett: “Podem arribar a ser un molt bon equip”

Carles Cascante


André Barrett és una més de les novetats del Barça 2008/09. Desconegut per molts, la seva notable etapa universitària i les actuacions a l’NBDL li han obert les portes d’Europa. André creu que el de Pascual “pot arribar a ser un molt bon equip”.


Dia rere dia els seus companys el comencen a conèixer, comencen a entendre com es mou al damunt del parquet i a saber quina serà la decisió que acabarà prenent. L’adaptació a un nou equip és una de les claus per al bon funcionament d’un equip, i més si n’ets un dels directors de joc. Barrett, malgrat la barrera de l’idioma, creix pas a pas dins el “bon grup que s’està formant”, tal com assegura.

Com van els primers dies amb el seu nou equip?

“La veritat és que m’ho estic passant d’allò més bé. Tot just estic començant a conèixer la gent i a tenir l’oportunitat d’aprendre la llengua espanyola. Està sent divertit. Sé algunes paraules en castellà, però aniré aprenent-ne més a mesura que tingui més contacte amb els meus companys i m’hi comenci a familiaritzar.”

Qui l’està ajudant més en aquesta tasca d’integració?

QM3D1387.jpg“En realitat tothom m’ha ajudat a integrar-me i a ajustar-me més fàcilment, no diria només un jugador. Tothom és simpàtic i agradable amb mi. Tots són bons companys d’equip.”

Com veu el nivell dels nous jugadors de l’equip?

“Tots són bons jugadors; ajudaran molt el nostre equip. Òbviament van signar per una raó, per dur aquest equip on li pertoca, a dalt de tot. Crec que tots han afegit profunditat a l’equip.”

I els amistosos que han jugat fins ara?

“Els partits amistosos els hem jugat bé, però hauríem pogut jugar-los millor. Som un equip nou i encara ens estem coneixent, però tenint l’oportunitat de jugar aquests partits junts per primera vegada crec que ho estem fent prou bé. Juan Carlos i David Andersen han arribat per jugar l’últim partit amistós –iurbentia– i la veritat és que amb ells vam jugar força bé. Ningú va ser egoista en atac i vam jugar una bona defensa. Però aquest equip ha de créixer, sempre podem millorar. Crec que l’equip pot arribar a ser molt bo.”

Quins han de ser els objectius de l’equip?

“Hem d’aspirar a tot. Guanyar l’ACB significa molt, i guanyar una Eurolliga és molt important, però hem d’anar pas a pas i estudiar sempre cada partit. Si fem això podrem arribar a ser un molt bon equip.”
Barrett: “Podem arribar a ser un molt bon equip”
L’ACB, al nivell de l’NBA
André Barrett no ha tingut gaire temps material per valorar quin és el nivell del bàsquet europeu i, en especial, el de l’ACB. El base nord-americà, però, n’ha sentit a parlar molt, de la Lliga domèstica espanyola, i sap que el nivell és molt alt: “No he tingut gaire oportunitat de jugar bàsquet europeu, encara no el puc comparar, però crec que la Lliga ACB, pel que he sentit, es igual de dura que l’NBA, i si no ho és està només un graó per sota. Així que espero molts jugadors atlètics, ràpids, nois que llancin amb facilitat... En resum, quelcom molt similar al bàsquet nord-americà.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana