Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El diari de Víctor Sada VI (i últim)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

10.09.2008 19:13

El diari de Víctor Sada VI (i últim)

www.fcbarcelona.cat


La darrera jornada de l’equip a Andorra va estar marcada per la notícia que el tècnic va donar als seus jugadors la nit anterior, la de dimarts a dimecres: marxarien havent sopat. Per tant, tot es va fer més lleuger i hi havia una motivació extra.


“Aquest dimarts tots teníem el cap posat a casa. El fet de saber que havent sopat tornaríem a Barcelona era una gran notícia que tots vam celebrar la nit anterior.

La veritat és que l’últim dia ens serveix a tots per treure les primeres grans conclusions. Tants dies a Andorra donen per a molt i serveixen, sobretot, per poder tenir moltes sensacions. La mojoria, per descomptat, positives.

El millor de tot, sense cap mena de dubte, és el grup humà que estem fent. Tots ens avenim molt bé. El cas de l’André potser és una mica diferent per allò de l’idioma, però està fent grans progressos amb la llengua i s’hi està esforçant.

Demà juguem a Vilanova un altre partit amistós contra el Vive Menorca. Ja vam jugar el 30 d’agost contra ells i els vam guanyar força bé. Crec que tot amistós és positiu per anar agafant ritme i compenetració.

El proper gran compromís, però, serà la Lliga Catalana de bàsquet. És una competició que ens motiva especialment perquè jugarem a casa, davant la nostra afició.

La veritat és que ha estat un gran plaer poder compartir les meves experiències amb tots vosaltres.

Moltes gràcies i fins aviat!”

Víctor Sada
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Els capítols anteriors


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana