Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El diari de Víctor Sada (IV)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.09.2008 14:42

El diari de Víctor Sada (IV)

www.fcbarcelona.cat


Comença una nova setmana de la pretemporada. El primer equip de bàsquet encara és d’estada a Encamp (Andorra). La rutina d’entrenaments no s’atura tot i que hi ha algun moment d’esbarjo. Per exemple, diumenge a la nit l’equip va poder sopar lliure.


“Com us deia ahir, durant la pretemporada mai sabem a quin dia som i ahir per nosaltres va ser així. Vam fer les dues sessions d’entrenament i només ens vam adonar que era diumenge quan a l’anar al pavelló d’Encamp on entrenem, les botigues estaven tancades.

L’entrenament de la tarda va ser molt intens, practicant especialment la pressió a tota la pista. Però per començar a escalfar vam practicar un joc amb pilota de bàsquet com si fos rugbi. Es nota que el Toni Caparrós, el nostre preparador físic, va jugar durant molts anys a aquest esport i és un apassionat del rugbi. Al final vam acabar amb un partidet i vam decidir que qui perdés pagaria el sopar. Malauradament, era a l’equip que va perdre…

Després de tants dies de concentració a Encamp, el Xavi Pascual va decidir donar sopar lliure als jugadors i al cos tècnic. Nosaltres vam anar a sopar a una borda típica andorrana on ens ho vam passar molt bé tot sopant. Va ser un sopar molt distès, on vam poder gaudir d’un bon menjar amb tots els jugadors. Per la seva banda, el cos tècnic va anar per la seva banda a sopar. Va ser una estona molt agradable.

Una de les meves aficions és llegir. Disfruto molt i llegeixo sempre que puc. Ara m’estic llegint ‘El joc de l’àngel’, de Carlos Ruiz Zafón. Ja vaig llegir ‘L’ombra del vent’ i em va agradar molt. La veritat és que estic llegint el llibre en un moment, senyal que m’agrada molt. Sóc un apassionat de la novel•la fantàstica, però sempre que algú em recomana un bon llibre procuro llegir-me’l. Tenint tants viatges com tenim, tinc la sort de poder llegir moltíssim”.

Víctor Sada

El diari de Víctor Sada (IV)


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana