Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El diari de Víctor Sada (III)


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

07.09.2008 15:59

El diari de Víctor Sada (III)

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de bàsquet és a punt de completar la tercera setmana de la pretemporada. Ara els jugadors ja comencen a notar el treball acumulat. I és que durant l’estada a Encamp (Andorra) és quan l’equip força la marxa. Víctor Sada ho explica.


“Per molta gent dissabte significa un dia de festa després d’haver estat treballant durant la setmana. Per ells significa descans i temps lliure per poder gaudir amb els amics o amb la família de les activitats de lleure. Per a nosaltres no és així. La veritat és que durant la pretemporada mai sé en quin dia som. Com que fem sessions dobles i normalment és fora de Barcelona em costa saber el dia en què estem.

Ahir vam tornar a fer doble sessió d’entrenament, com divendres. Vam fer la sessió de peses, la de tècnica individual per posicions i, a la tarda, un entrenament amb tots els companys.

Bob_i_Fran_a_Andorra.JPGAquest entrenament, però, va ser una mica diferent. Roberto Dueñas ens va fer una visita i vam poder xerrar una mica amb ell abans de començar. Tinc molta estima al Roberto, amb qui vaig coincidir en la meva primera etapa al Barça i uns mesos a Girona. És un gran paio i em va fer molta il•lusió trobar-me’l a l’entrenament!

És curiós, el primer dia de l’estada a Encamp vaig anar al jacuzzi i no vaig trobar-me ningú. Vaig pensar que estaria molt tranquil però ara ja hi ha uns quants companys que, quan acabem l’entrenament, passen per la zona d’aigües. Segurament és perquè comencem a notar la càrrega del treball.

Quan va acabar aquesta sessió els tres jugadors joves que han compartit entrenament durant aquests dies, Alex Hernández, Mamadou Samb i Papa Abdoulaye, van haver de baixar a Barcelona perquè havien de jugar amb el WTC Cornellà, l’equip vinculat al Barça.

Ara que m’he quedat sol a l’habitació hem establert que sigui aquesta la seu per jugar les partides de pòquer. Ahir ja s’hi van sumar Jaka i Baso i haurem de començar a fer torns per poder jugar. La veritat és que ens ho vam passar molt bé i vam riure tots plegats perquè la resta de l’equip també va passar per l’habitació per veure com anava la partida.”

Víctor Sada
El diari de Víctor Sada (III)
Resta de capítols


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana