Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


La Lliga Catalana, gratuïta per als abonats


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

07.09.2008 10:22

La Lliga Catalana, gratuïta per als abonats

www.fcbarcelona.cat


El Palau Blaugrana acull aquesta temporada la Lliga Catalana. Per aquest motiu els socis abonats podran accedir tant als partits de semifinals com a la final de manera gratuïta.


La temporada de bàsquet comença a casa amb un títol en joc. La Lliga Catalana permetrà veure en acció, per primera vegada en partit oficial, l’equip de Xavi Pascual. 

Per aquest motiu els socis amb abonament complet al Palau o abonament de bàsquet per a la temporada 2008/09 podran accedir de franc a tots els partits de la competició.

Els dies 20 i 21 de setembre es disputa la fase final del títol nacional català. A les 16.30 h del dissabte 20 de setembre tindrà lloc la primera semifinal. Serà entre el DKV Joventut i un equip de la LEB encara per definir. A les 18.45 h serà el torn del FC Barcelona. Els blaugranes s’enfronten al Ricoh Manresa. La final tindrà lloc el 21 de setembre a les 17.30 h.

Reubicació de localitats

logo_basquet_nou.jpgL’organització d’aquest torneig correspon a la Federació Catalana de bàsquet. El FC Barcelona ha de cedir un mínim de 350 entrades a cadascun dels equips rivals participants i les corresponents per a compromisos federatius. Per això el club es veu obligat a reubicar algunes de les localitats dels socis.

En tot cas, cal tenir en compte que el Barça ha pretès premiar la fidelitat dels socis del Palau oferint-los les millors condicions possibles per assistir als partits.

Compra d’entrades

Fins al dia 15 de setembre els socis que compleixin les condicions explicitades podran retirar l’entrada gratuïta a les taquilles del club. Durant aquest període el club garantirà una localitat de la mateixa zona de l'abonament o una zona millor.

En cas de superar el 15 de setembre, el FC Barcelona oferirà la millor opció possible però sense garantir una localitat de la mateixa categoria que la de l’abonament.

Si hi ha socis interessats a adquirir entrades addicionals, entre el 16 i el 20 de setembre es podrà fer. Els socis tenen un descompte de 5 € en la primera entrada.

QM3D9779.jpgLes entrades a la venda són d’una sola categoria, vàlida per a tots els partits dels dos dies de torneig.

Els preus

El públic en general pot adquirir les entrades per un preu únic de 30 € en totes les zones i en tots els partits. Si només es vol assistir a la final el preu és de 30 €. El soci del FC Barcelona té un descompte de 5 € (25 € en total).

La Lliga Catalana, gratuïta per als abonats
Obert el termini per a la Supercopa ACB
Els socis que estiguin interessats a acompanyar l’equip de bàsquet a Saragossa per la Supercopa ACB han de trucar a l’OAB (902 1899 00) i apuntar-se a la llista d’abonaments. Hi ha disponibles dos abonaments per soci i el preu de cada abonament és de 30 € per a tots els dies de competició.

La data límit per inscriure-s'hi és el 14 de setembre. A partir del dia 15 es trucarà a totes les persones que s’hi hagin apuntat per fer efectius els pagaments.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana