Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mamadou Samb, nacionalitzat


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

05.09.2008 19:17

Mamadou Samb, nacionalitzat

www.fcbarcelona.cat


El pivot senegalès del FC Barcelona Mamadou Samb ha obtingut la nacionalitat espanyola per Reial Decret i d’aquí poc jurarà la Constitució, el darrer tràmit per ser considerat ciutadà espanyol.


El Consell de Ministres ha concedit la nacionalitat espanyola per carta de naturalesa al pivot senegalès blaugrana Mamadou Samb, que encara té 19 anys.

Aquesta carta només s’atorga discrecionalment per Reial Decret quan es produeixen circumstàncies excepcionals.

En aquest cas, tant el Consell Superior d’Esports com la Federació Espanyola de Bàsquet han considerat Samb un jove esportista amb un bon nivell per a l’alta competició i el veuen un futur jugador de la selecció espanyola.

Samb: "Estic molt content"

El jugador ha expressat la seva satisfacció per haver estat nacionalitzat: "Estic molt content perquè finalment, després de molt de temps intentant-ho, ho hem aconseguit. Estic segur que això serà molt bo per al Barça i per mi. D'aquesta manera podré ajudar encara més al Barça a aconseguir títols. Cal tenir en compte que allibero una plaça d'estranger i serà més fàcil per l'equip".

Mamadou jurarà en poc temps la Constitució. Serà l’últim tràmit que haurà de fer per convertir-se en ciutadà d’Espanya.
Mamadou Samb, nacionalitzat
A la pretemporada
Mamadou Samb ha estat un fix de les convocatòries de joves jugadors amb el primer equip els darrers anys. A hores d’ara Samb forma part de l’expedició barcelonista que es troba d’estada de pretemporada a Encamp (Andorra).

Nascut el 13 de desembre de 1989, Mamadou Samb és considerat una de les promeses més fermes del bàsquet. La temporada passada el pivot va estar jugant al WTC Cornellà, de la LEB-Plata, com a jugador vinculat.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana