Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Premiats en el Devotion Marketing Awards


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

29.06.2009 17:25

El Barça, premiat en el Devotion Marketing Awards

www.fcbarcelona.cat


El Regal FC Barcelona ha estat nominat entre els tres millors clubs europeus pel que fa a la tasca de foment, expansió i distribució del bàsquet europeu. El guardó, que pot ser d’Or, Plata o Bronze, serà lliurat el pròxim 8 de juliol.


L’Eurolliga ha premiat a aquells clubs que han dedicat un esforç especial en potenciar el millor bàsquet del continent durant tota la temporada. I el Regal FC Barcelona és un d’ells. Juntament amb l’Alba de Berlín i el Khimki rus, el Barça opta al trofeu d’Or, Plata o Bronze. Per saber quin dels tres serà cal esperar al sorteig de la nova temporada de l’Eurolliga que tindrà lloc el 8 de juliol a Barcelona.

Tots els clubs d’Eurolliga i de l’Eurocup prenien part en aquesta tasca de difusió del bàsquet europeu. L’organització ha valorat el treball segons quatre punts bàsics: els espectadors, la distribució, el producte/experiència i la marca. En global, tots han fet un esforç important respecte a altres temporades. Ara bé, els escollits (Alba, Khimki i Barça) han estat els més intensos en aquesta tasca.
El Barça, premiat en el Devotion Marketing Awards
Agraïment global
El departament de marqueting de l’Eurolliga felicita a tots els clubs participants tant a la primera competició europea com a l’Eurocup per la tasca enorme que han realitzat durant la temporada. Tanmateix, els responsables del foment de la marca de bàsquet europeu encoratgen tots els clubs a seguir treballant en pro d’un benefici global.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana