Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Pete Mickeal fitxa pel Regal Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

29.06.2009 11:47

Pete Mickeal fitxa pel Regal Barça

www.fcbarcelona.cat


L'aler nord-americà Pete Mickeal ha arribat a un acord amb el Regal FC Barcelona per ales pròximes dues temporades. El club pot tallar el jugador al final del primer curs.


Pete Mickeal arriba a Barcelona després de dues temporades plenes d'èxits en la TAU Cerámica. El jugador nord-americà ha arribat a un acord amb l'equip blaugrana per a les pròximes dues campanya, tenint l'opció el club blaugrana de rescindir el contracte després de la primera. El fitxatge de Mickeal ajuda a reforçar la posició de '3', i més tenint en compte la baixa de Lubos Barton.

Arribar i moldre

L'any 2005 va ser especialment fructífer per a Pete Mickeal. L'aler va fitxar pel Leche Río Breogán procedent del Makedonikos grec. L'aler es va convertir ràpidament en un referent per a l'equip gallec i va ser el jugador revelació de l'ACB.

El seu primer partit va ser conntra el Pamesa de València i va anotar un total de 16 punts. La temporada la va tancar amb una mitjana de 19 punts per partit, xifra que el va situar en la segona posició dels màxims anotadors de la Lliga. D'altra banda, va ser el jugador més valorat (21.3) de l'any i fins a en sis ocasions va obtenir el MVP(jornades 9, 10, 14, 25, 30 i 33). A més es va convertir en l'home més destacat dels mesos de novembre, desembre i març.
Pete Mickeal fitxa pel Regal Barça
MVP de la final de fa un any
Tot i que en la final d’aquesta temporada de la Lliga ACB l’escorta nord-americà no ha estat en el seu màxim nivell, la campanya passada va ser un dels botxins del Barça en la final. Mickeal va ser escollit com a jugador més valuós d’aquell play-off.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana