Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Barton, sis mesos de baixa


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

11.06.2009 19:21

Barton, sis mesos de baixa

www.fcbarcelona.cat


Lubos Barton ha estat intervingut aquesta tarda del tendó d’Aquil·les que es va lesionar ara fa una setmana. L’operació ha estat un èxit, però el període de convalescència en aquestes lesions és llarg i l’aler txec estarà de baixa durant sis mesos.


A les 13.00 h Lubos Barton ingressava a l’Hospital de Barcelona perquè a primera hora de la tarda fos intervingut del trencament de la desinserció completa del tendó d’Aquil·les a la inserció del calcani. Els doctors Antoni Dalmau i Jordi Puigdellívol s’han encarregat de la intervenció.

“Afortunadament la inserció ha estat completa”, ha explicat Dalmau, que ha donat el vistiplau de l’operació, tot i que ha volgut deixar clar que la lesió era molt important: “És una lesió greu per a un esportista perquè és el tendó més fort del cos, imprescindible, per exemple, per posar-se de puntetes”.

La precaució és bàsica perquè l’aler txec pugui reincoporar-se a l’activitat diària, tot i que el període de convalescència és molt llarg. “Aquesta lesió implica passos de recuperació de sis mesos si tot va bé”, ha assenyalat el doctor Dalmau.

Tranquil i conscient de la lesió

Al marge dels nervis normals a l’hora de passar per un quiròfan, el jugador del Regal Barça s’ha mostrat tranquil i ha conegut en tot moment el procés a què se sotmetria. “Ha estat la lesió més important de la seva carrera i és normal que estigués una mica preocupat”, ha valorat el doctor Jordi Puigdellívol, que ha estat ajudant el doctor Dalmau en la intervenció.

Barton, sis mesos de baixa
Ingressat fins dissabte
Barton estarà ingressat a l’Hospital de Barcelona fins dissabte. “Si no té dolor, dissabte mateix rebrà l’alta hospitalària”, ha comentat Antoni Dalmau.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana