El Cornellà, equip de la LEB-Or

31.05.2009 17:28

El WTC Cornellà, equip de bàsquet vinculat al Regal Barça, ha aconseguit l'ascens a l'Adecco LEB Or després de guanyar a la final el CB Tarragona 2017 per 69 a 73. Dedovic ha tornat a marcar les diferències.

Els de Cornellà ha començat l'enfrontament amb un primer avís i encara que amb els minuts les coses s'han igualat al màxim al final l'habilitat dels del Baix Llobregat ha decidit la victòria contra el CBT i l'ascens de categoria.

Últim minut decisiu

El partit s'ha decidit a l'últim minut. Amb un 69 a 69 en l'electrònic Dedovic ha sortit a la pista i com un huracà ha arrasat. Amb dos tirs lliures i una gran jugada que ha acabat travessant la cistella ha culminat el bon treball de l'equip (69-73).

Als cinc minuts de partit el Cornellà ha donat el primer toc d'atenció amb el 5 a 15, però aviat els de Tarragona han reaccionat fins a donar la volta al marcador (16-15) tres minuts després. A partir d'aquest moment l'ambient s'ha tensat i el partit s'ha convertit en un autèntic estira i afluixa. Al descans s'ha arribat amb un 37 a 39.

En la represa pocs canvis. Igualtat màxima i lluita per allunyar-se del contrari però sense èxit.

A la llotja del Palau

QM3D8454.jpgPart del WTC Almeda Park Cornellà ha estat present a la llotja del Palau Blaugrana durant el primer partit de semifinals de l'ACB entre el Regal Barça i l'Unicaja . Nihad Dedovic, Mamadou Samb, Xavi Rabaseda i l'entrenador Txema Solsona han estat atesos pel directiu responsable de la secció de bàsquet, i secretari de la junta directiva, Josep Cubells. No cal oblidar que aquest és un altre èxit del planter blaugrana.

Dedovic una altra vegada

Si en les semifinals ja va mostrar el seu gran potencial, a la final no anava a ser menys. Nihad Dedovic ha tornat a fer de les seves i amb 29 punts i un 30 de valoració s'ha convertit en el millor jugador del partit. El seu company Mamadou Sant tampoc s'ha quedat endarrere i ha estat el segon millor amb 10 punts i un 24 de valoració.