Bon test per preparar les semifinals

27.05.2009 14:50

Després de vuit dies sense disputar un partit, els jugadors del Regal Barça han tingut l’oportunitat de posar-se a prova davant el Montepaschi a Siena, en un partit amistós. Xavi Pascual ha aprofitat per donar minuts a tots els jugadors.

A l’espera que comencin les semifinals de la Lliga ACB davant l’Unicaja(diumenge, 12.30 h), el Regal Barça ha disputat un partit amistós contra el Montepaschi a la ciutat italiana de Siena. Aquest enfrontament, que s’ha disputat a porta tancada, ha servit als de Xavi Pascual per preparar el partit de diumenge.

El tècnic blaugrana ha fet jugar tots els seus homes. Barrett i Trias han disposat de molts minuts, mentre que altres jugadors amb més càrrega durant la temporada han tingut més descans.

Andersen, jugador destacat

IMG_1728.jpgEl resultat final ha estat de 97 a 80. El Regal Barça ha començat irregular el partit, amb un equip italià més encertat en atac. L’actuació d’Andersen ha confirmat que està en un gran moment de forma, amb 23 punts. El segon quart ha estat de domini blaugrana. Ilyasova aconseguia els primers punts. La millora en defensa en aquest període ha estat notable, amb més encert des de la línia de tres.

Després de dominar el segon i el tercer quart, que ha acabat amb el 69 a 63, els blaugranes s’han deixat anar en el darrer quart. Tot i el resultat, aquest amistós ha estat un bon test per afrontar el play-off davant l’Unicaja.
Les frases dels protagonistes
Gianluca Basile, jugador del Regal FC Barcelona

“Aquest partit ha estat un bon test després d'una setmana sense competir. Crec que la derrota no compta. Hem treballat per agafar ritme de competició i estar a punt per jugar contra Unicaja.”

David Andersen, jugador Regal FC Barcelona

"Ha estat un partit per agafar ritme, hem realitzat un bon treball i tots estem bé per al diumenge. Ha estat un bon test per preparar el partit de Màlaga."