Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un Palau ple per tancar la fase regular


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

07.05.2009 11:42

Un Palau ple per tancar la fase regular

www.fcbarcelona.cat


El primer equip de bàsquet espera poder oferir una última victòria a la seva afició. Els blaugranes desitgen comptar amb el suport del Palau per completar com toca la Lliga regular. Per això, el club ho posa fàcil.


L’iurbentia Bilbao és el darrer rival abans del play-off. I serà al Palau Blaugrana. Perquè l’aficionat barcelonista faci costat al Regal Barça i gaudeixi d’un bon espectacle basquetbolístic, el club ha preparat diferents iniciatives (que no són acumulables a altres descomptes).

A través de la web júnior

Els nens menors de 12 anys poden adquirir una entrada de franc amb la compra d’una entrada d’adult. Això es pot aconseguir a través del lloc web júnior del FC Barcelona, www.fcbjunior.cat . Només presentant el cupó que apareix al web i imprimint-lo es té dret a aquesta promoció.

La venda de les entrades es fa exclusivament a les taquilles del club i és vàlida fins a l’exhauriment dels tiquets disponibles.

Per als més joves

Els seguidors blaugrana una mica més grans tenen l’opció d’aprofitar-se de la promoció dos per un. Simplement cal presentar la targeta jove més el document nacional d’identitat a les taquilles del FC Barcelona a l’hora de comprar les entrades, la disponibilitat de les quals queda subjecta fins que s’exhaureixin.

Aquestes localitats són de la zona 3 tant superior com inferior.
Un Palau ple per tancar la fase regular
El play-off, la setmana vinent
Després de l’iurbentia Bilbao ja començarà la lluita pel títol de l’ACB. El cap de setmana del 16 i 17 de maig tindran lloc els primers partits de quarts de final. El 18 i 19 es disputaran els segons enfrontaments. Si calguessin els tercers, aquests es disputarien el 23 i 24 de maig.

Les televisions tenen la potestat de decidir quins partits retransmeten. Això es coneixerà després de la gala de presentació, que tindrà lloc l’11 de maig a la seu del COE.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana