Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Matrícula d'honor a l’afició a Berlín


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

04.05.2009 18:34

Matrícula d'honor a l’afició a Berlín

www.fcbarcelona.cat


Tots els seguidors del Regal Barça que es van desplaçar a Berlín per donar suport al primer equip de bàsquet reben el reconeixement del club per fer costat als jugadors en tot moment.


L’O2 World es va tenyir de blaugrana. Tot i que en nombre no va ser l’afició més representada, sí que va ser la més fidel als colors i l’equip. A la final de consolació, davant la força aclaparadora dels seguidors de l’Olympiacos, les penyes (Dracs, Sang Culé i Meritxell) i els seguidors del Regal Barça van fer un front comú per aconseguir la tercera posició de la Final a Quatre.

Agraïment de Josep Cubells

Per tot plegat, pel comportament, per la dedicació, per la voluntat i desig de victòria, per ser els primers a no defallir, el directiu responsable de la secció de bàsquet, i secretari de la Junta Directiva, Josep Cubells, ha volgut fer palès l’agraïment del FC Barcelona envers la seva afició:

“Vull agrair públicament als nostres aficionats el comportament que van tenir a Berlín donant suport a l'equip de Xavi Pascual. El seu suport va ser incondicional. La nostra afició va donar un exemple de comportament i de saber estar en un esdeveniment de gran repercussió”, ha assegurat. 
Matrícula d'honor a l’afició a Berlín
El Palau tanca la fase regular de l’ACB
L’afició del Regal Barça pot donar la seva escalfor al Regal Barça aquest dissabte. A partir de les 18.15 h entra en joc la darrera jornada de la fase regular de l’ACB. Serà al Palau amb el partit entre els blaugranes i l’iurbentia Bilbao. La segona plaça de la Lliga és del Regal Barça, però rubricar-la amb bones sensacions sempre és d’agrair.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana