Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


CSKA: confiança i preocupació alhora


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

01.05.2009 12:18

CSKA: confiança i preocupació alhora

Roger Bogunyà (enviat especial)


La plantilla del CSKA afronta les darreres hores abans del matx en un estat intermig, situat entre la confiança en les seves possibilitats i la preocupació pel joc blaugrana.


D’una banda, Zoran Planinic, com va explicar a www.fcbarcelona.cat, considera que el CSKA arriba a la cita “en un molt bon moment” i que el favorit és el conjunt rus: “Som una mica favorits, n’estic convencçut”, fet que argumenta amb el títol aconseguit l’any 2008.

D’altra, Trajan Langdon el contradiu: “El Barça és el favorit. Està demostrant a cada partit que està en forma. I sempre que necessiten la victòria, quan estan al límit, guanyen. I la semifinal de la Final a Quatre és una situació d’aquestes.” Incertesa respecte el favoritisme, doncs, dins del mateix vestidor rus.

Factor Messina

QM3D0669.jpgS’ha debatut molt aquestes dies sobre el duel Messina-Pascual, en el que és una batalla entre l’experiència de l’italià i la joventut del català. Els jugadors del CSKA veuen una petita escletxa al seu favor en aquest sentit. “En moments concrets pot ser decisiva l’experiència de Messina, però només en petits detalls”, explica Planinic. I Langdon, que ofereix el mateix discurs, afegeix: “Estic content de tenir-lo a ell com a tècnic”.

Tot preocupa

Preguntats sobre les virtuts del Regal Barça, tots ells suspiren. “Ells estan molt forts, tots poden anotar i tots són importants”, exclama Siskauskas. “Tot em preocupa del Barça. Però el que més és el seu joc ràpid. Hem d’intentar ralentitzar el seu joc, que no puguin contraatacar”, afirma Planinic. Per a Langdon, els “jugadors atlètics” del Barça el fan encara més perillós. Talent i físic són la combinació temuda pel nord-americà.

Felicitat interrompuda

QM3D0700.jpgPerò és el tècnic Ettore Messina qui millor explica el sentiment del vestidor rus. “Les sensacions, com sempre, són bones i dolentes. Hi ha la preocupacio de jugar contra un gran equip. Hem de construir la confiança per intentar guanyar-los. Et preguntes si aquest jugarà bé o malament, si fem moltes faltes què passarà, si fallem llançaments… Però també són moments per gaudir, estem feliços de poder formar part de tot això. Ets feliç quan arribes aquí, però un cop hi ets sembla que tot comenci i acabi aquí, sobretot si no guanyes. I tampoc és això.” És Messina, el cor del CSKA.
CSKA: confiança i preocupació alhora
Insaciables
Ramunas Siskauskas, campió i MVP de la darrera Eurolliga, representa millor que ningú la fam de títols. El lituà en vol més en aquesta edició: “Cada jugador vol títols cada any. No ens cansem mai. Vull tornar a guanyar aquest any”, explica.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana