Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Alegria i prudència, agafades de la mà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.04.2009 23:49

Alegria i prudència, agafades de la mà

www.fcbarcelona.cat


El vestidor del Regal FC Barcelona ha esclatat de joia i satisfacció després del cinquè partit dels quarts de final de l’Eurolliga davant el TAU. Tot i el triomf, el vestidor és prudent “perquè encara no s’ha guanyat res”.


Roger Grimau, Víctor Sada i Juan Carlos Navarro han passat pels micròfons de Barça TV i han expressat la seva alegria per la feina ben feta.

Roger Grimau

“S’ha viscut amb molta alegria. Era un partit importantíssim; portàvem una setmana pensant en el partit i bé, tal com estava el Palau era vital guanyar i no decebre’l.”

“Se m’ha ficat la pell de gallina. És un plaer jugar amb un Palau tan ple. S’ha aconseguit un primer objectiu, que és la Final Four però encara ens queda i ho farem amb cap i amb seny perquè volem més.”

Víctor Sada

09-04-09_WEB_BASKET_02.jpg“Sensacional. Un partit molt ben portat per nosaltres. Tot i semblar còmode hem patit Tinc l’espina aquí i s’ha de treure (Praga), i guanyar-la. Es amb el què hem estat treballant tot l’any i es un premi anar a Berlín.”

Juan Carlos Navarro

“Descansar uns dies. Molt contents i el que queda de Lliga, doncs ser primers. Anirem a Berlin amb ambició de guanyar aquesta lliga europea i ja veurem perquè el que volíem era guanyar i hem guanyat.”

“Crec que el cansament no existeix. Vull donar les gràcies als fisios, al metges i als preparadors que m’han donat l’oportunitat de jugar.”

“Satisfacció, però ens queden dos partits i intentarem guanyar-los, aquests partits de la ACB també guanyar-los i perquè ens ho mereixem.”
Alegria i prudència, agafades de la mà


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana