Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


300 entrades per omplir el Palau


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.03.2009 09:57

300 entrades per omplir el Palau

www.fcbarcelona.cat


El Palau ja escalfa motors. El club porta un bon ritme de venda d’entrades per als quarts de final de l’Eurolliga. És per això que el FC Barcelona fa una crida a la seva afició, ja que a hores d’ara només queden unes 300 entrades a la venda.


Cal no oblidar, a més, que també estan a la venda els 'packs' o lots, una opció econòmica i interessant que permet veure els dos primers partits d’aquesta eliminatòria de quarts. El primer partit es jugarà el dimarts 24 de març i, el segon, el dijous 26, també al pavelló barcelonista. Tots dos partits es jugaran a les 20.45 hores.

Fes clic aquí  per a més informació

Entrades a la venda des del divendres

Les entrades per a aquests dos partits es van començar a posar a la venda aquest divendres, 13 de març. Els preus per una entrada oscil·len des dels 25 € fins als 58 € per al públic en general (els socis gaudeixen d'un 5% de descompte).

Lots

A banda de la venda individual de localitats, també es poden adquirir uns lots per als dos partits del play-off, que només es poden comprar a les taquilles del club. Aquests lots poden significar fins a un 30% de descompte respecte al preu de la compra individual de les entrades.

Els preus d'aquests lots de dues entrades –de moment se n’han venut 81- van des de 35 € a 87 € amb un estalvi que pot arribar fins a 35 €.
300 entrades per omplir el Palau
Pocs alliberaments
La importància dels partits que es jugaran la propera setmana al Palau Blaugrana fa que hi hagi nombroses peticions i també es fa palès a l’hora d’alliberar localitats. De moment, aquesta acció, que es fa perquè els socis-abonats al Palau posin a disposició d’altres la seva localitat a canvi d’una compensació econòmica, no arriba a la cinquantena. Recordem que els alliberaments de seient al Palau es poden fer a través del 'call center', és a dir, trucant al 902 1899 00.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana