Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Lakovic i Santiago, amb els nens


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

17.03.2009 19:03

Lakovic i Santiago, amb els nens

www.fcbarcelona.cat


Per segona vegada en aquest mes, dos jugadors del Regal FC Barcelona han visitat una escola de la ciutat. En aquest cas han estat Jaka Lakovic i Daniel Santiago els què han fet feliços els nens de l’Immaculada Concepció d’Horta.


Els nens i nenes de l’escola Immaculada Concepció d’Horta han viscut una jornada atípica. I és que han rebut la visita dels jugadors del Regal FC Barcelona Jaka Lakovic i Daniel Santiago. Els nens han pogut participar en diverses activitats amb els jugadors i, fins i tot, fer-los una ronda de preguntes.

Els jugadors, com dos nens més

Imagen_005.jpgLa jornada ha començat amb un seguit de partidets on tant els jugadors del Regal Barça com els nens i nenes de l’escola han pogut gaudir de valent. El porto-riqueny Daniel Santiago s’ha mostrat molt content de poder participar en aquest acte: “M’agrada estar amb els nens per poder jugar a bàsquet amb ells i que gaudeixin d’aquest moment amb nosaltres.”

El base eslovè Jaka Lakovic també ha expressat la seva satisfacció per poder assistir a aquesta trobada: “Crec que tots els nens estan contents amb què haguem vingut i nosaltres també per poder fer feliços als nens de les escoles de Barcelona.”
Lakovic i Santiago, amb els nens
Lakovic, cada cop millor
El base eslovè del Regal FC Barcelona s’ha mostrat satisfet de la seva recuperació, però admet que encara no ha recuperat el ritme: “M’estic trobant bé, treballo molt per agafar el ritme més ràpid. Cal tenir paciència. Estic segur que ajudaré l’equip en els pròxims partits.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana