Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Navarro: 627 triples


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.03.2009 19:43

Navarro: 627 triples

Cristina Collado


Amb els quatre triples que va aconseguir contra l’Estudiantes, Juan Carlos Navarro ha igualat la xifra de 627 aconseguits per Epi amb la samarreta del Barça tots dos. “És molt important superar un històric”, afirma ‘la Bomba’.


Ja ha igualat la xifra històrica de 627 triples de Juan Antonio San Epifanio ‘Epi. Amb els quatre tirs de 3 que va aconseguir en el partit contra l’Estudiantes, Juan Carlos Navarro ha escrit una nova pàgina en la història del FC Barcelona: “És molt important superar un històric com Epi. Encara em queden assolir més rècords perquè em queda molta carrera. Abans del partit no coneixia aquesta xifra, però després la veritat és que fa molta il•lusió”, afirma Juan Carlos Navarro.

Encara queda molt camí

A banda de ‘bombes’, a Juan Carlos Navarro també li agrada molt tirar des de la línia de 6’25: “M’agrada tirar triples i per sort, últimament el tant per cent d’encert és bo. Esperem que continuï així i pugui ajudar el meu equip també amb triples.”

Navarro, però, és conscient que encara li queda molt recorregut. Si més no, per arribar a la fita del rei dels triples a la història de l’ACB: Alberto Herreros, exjugador de l’Estudiantes i el Reial Madrid: “Els que estan per damunt meu estan molt millor que jo, com Herreros, però tampoc és una cosa en què em fixi cada dia. Sí que intentaré, però, tirar el màxim que pugui per obtenir millor percentatge.”
Navarro: 627 triples
Alguns rècords històrics ACB
1 Alberto Herreros: 1.233 en 654 partits
4 Rafa Jofresa: 712 en 756
5 Xavi Fernández: 710 en 499
6 Joan Creus: 702 en 585
7 Chicho Sibilio: 693 en 348
12 Epi: 627 en 422
13 Juan Carlos Navarro: 627 en 387


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana