Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Filippo Landini, amb el Regal Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

14.02.2009 09:22

Filippo Landini, amb el Regal Barça

www.fcbarcelona.cat


El grup de música català Filippo Landini és un dels convidats d’excepció en el partit de la 23a jornada de la Lliga ACB. Durant el partit entre el Regal Barça i l’Alta Gestión Fuenlabrada Filippo Landini farà costat a l’equip de bàsquet.


Filippo Landini són Carles Pujol, que és la veu principal, Oriol Ribes, guitarra i veus, Jordi Portulas, bateria, Chema Duque, guitarra, i David Márquez, baix. Originaris de Canet de Mar, el grup de pop alternatiu en català passarà pel Palau Blaugrana. Serà en el partit de la Lliga ACB que enfrontarà el Regal Barça i l’Alta Gestión Fuenlabrada.

QM3D2465.jpgEn una nova iniciativa per engrescar el Palau i fer front comú, amb diferents actuacions abans del partit i al descans, Filippo Landini també hi vol contribuir. Carles Pujol, cantant del grup, no s’està de deixar palès que si fos per ells hi serien cada dia: “Per mi ja és molt venir aquí a tocar. A més, s’està a gust i veure un partit de bàsquet és impressionant. Una gran oportunitat per a grups emergents, ja que, a més, ens donem a conèixer a més gent”.

Filippo Landini, al complet, va passar una estona al Palau amb els jugadors del Regal Barça després d’una sessió d’entrenament. Jordi Trias va fer d’amfitrió. “Sóc del tot sincer quan dic que mig equip li agrada molt la música que ve al Palau”, va exposar el gironí.

Trias aposta per Filippo Landini: “És un grup que cada cop va a més i espero que hi continuï.” A més, el jugador del Regal Barça recorda: “Al futbol es va començar a fer això de combinar l’esport i la música i va ser una bona aportació. Penso que és una manera de globalitzar totes les seccions”.
Filippo Landini, amb el Regal Barça

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Les animadores el coreografien
Des de fa ja un temps un dels balls del grup d’animadores del Regal Barça compta amb la base musical d’una de les cançons de referència del grup català, ‘Viu-la’. A més, poder conjugar la música i la coreografia engresca tothom. Jordi Trias i Carles Pujol estan d’acord en aquest punt: “És impressionant, sí”, exclamen tots dos, i coincideixen que la comunió és perfecta.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 08-09

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana