Un partit molt especial

Bàsquet base

22.01.2009 19:21

El cadet A i el cadet B van enfrontar-se al Campionat de Catalunya Preferent ja que els dos equips van classificar-se per a la segona fase. Els nois de Bernat Magrans van guanyar la partida els seus companys.

La coincidència del Regal Barça cadet de segon any i el Bàsquet Base Barcelona cadet de primer any al grup 3 del Campionat de Catalunya Preferent els va fer enfrontar-se a la segona jornada de la segona fase de competició. L’any de més que tenen els nois del cadet A, el de segon any, va ser definitiu en el triomf final per 90-55. Tot i això, fins al descans el Bàsquet Base Barcelona va ser capaç d’aguantar el ritme imposat pel Regal Barça.

P1200145.JPGD’un 15-13 a favor del cadet A en acabar el primer quart, l’equip que entrena Íñigo Zorzano va fer pujar un 21-23. Però a partir d’aquí, els de Bernat Magrans van prendre el control del joc i no van permetre cap sorpresa. Del 39-29 del descans, es va passar a un 60-42 després de 30 minuts. El Regal Barça va vèncer per 35 punts de diferència final.

En tot cas, els dos equips van plantejar el partit segons les seves circumstàncies i prioritats. Cal recordar que les dues plantilles són molt joves i que, a banda, el cadet B s’està enfrontant a rivals de més edat i més formats en la categoria.

Victòries d’infantils i júniors

Pel que fa als infantils, el Regal Barça va vèncer còmodament el Valls per 111-43. Els nois de Rubén Muñoz estan demostrant una evolució més que correcta a la categoria.

I els júniors van superar el Plus Pujol Lledia per 92-69. Els blaugranes són segons del grup 3 a la segona fase del Campionat de Catalunya Preferent, empatat amb dues victòries amb el Joventut.

LEB-Plata

Respecte a la LEB-Plata, el WTC Cornellà va perdre contra el Plasència Extremadura (77-84). L’equip extremeny, segon classificat, va trencar el matx al segon quart amb un parcial de 4-20 incontestable. Tot i els intents de reacció a la represa dels de Txema Solsona, el rival mai no va permetre que el marcador es capgirés.

Els 18 punts de Xavi Rabaseda i els 15 punts i 10 rebots de Mamadou Samb, més els 23 de Brett Daniel Beeson, van ser insuficients per sumar l’onzena victòria de la temporada i ajustar una mica més la part alta de la taula. El Cornellà queda cinquè classificat.