Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Destaco el caràcter de l’equip”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

18.12.2007 17:34

“Destaco el caràcter de l’equip”

www.fcbarcelona.cat


El nou responsable de la secció de bàsquet del Barça, Josep Cubells, ha estat aquest dimarts al programa “Zona Mixta” de Barça TV. El directiu ha parlat de l’actualitat de l’AXA FC Barcelona, del qual ha destacat “el seu caràcter”.


Josep Cubells no és nou en això del bàsquet. A més de ser el directiu més alt de tota la junta –dada irrellevant si no fos que es tracta del nou responsable de la secció-, té experiència com a jugador, malgrat que, com ell mateix ha admès, va jugar "modestament a Segona espanyola i a Primera Catalana un grapat d’anys". El directiu barcelonista fa un balanç molt positiu dels primers dies al capdavant de la secció i espera que en aquesta nova etapa "es pugui recuperar la màgia del Palau i l’equip trobi nous referents".

El balanç

“Des del punt de vista personal, en faig un balanç il•lusionant. Sempre he estat un apassionat del bàsquet, i ser el directiu responsable d’una secció com aquesta em dóna tots els "inputs" necessaris per generar-me il•lusió. Des del punt de vista personal, es tracta que vagi agafant el pols de la secció a poc a poc. Estic coneixent tothom, tracto de parlar amb la gent de la secció dia rere dia i estic coneixent-ne l'essència. A partir d’aquí començaré a prendre les primeres decisions amb l’objectiu d’afavorir sempre la secció per poder assolir les màximes fites”.

Què n’espera, d’aquesta etapa

fcb-tau161207_x4x.jpg“Es tracta d’una etapa fonamental que em genera la màxima il•lusió. Tenim un equip que, esportivament, ja s’està veient, està fent uns resultats importants. Després dels canvis que hi ha hagut aquest estiu, s’estan creant nous referents, i a poc a poc es va veient el millor bàsquet, un bàsquet efectiu que el públic cada cop valora més. Es nota aquesta comunió entre públic i equip, un equip del qual valoro moltíssim el caràcter que demostra en cada partit, com va ser el cas de l’últim davant el Tau”.

Cal tornar la il•lusió al Palau

“De fet, nosaltres, a les primeres eleccions, les del 2003, a la campanya electoral, parlàvem de l’ambient del Palau com un referent. Aleshores vam creure que havíem de portar això a l’estadi, i així ho vam fer. Ara, però, cal recuperar aquella màgia del Palau que, tinguem-ho clar, l’equip necessita per aconseguir títols. Però per això cal recuperar també referents, un tipus de jugadors que, en èpoques passades, tots recordem. Avui en dia ja es poden començar a veure determinats jugadors que comencen a assumir rols importants i que, qui ho sap, potser algun dia resultran històricament rellevants”.

La fórmula dels èxits

“A la Lliga ACB hi ha tres equips empatats al primer lloc, un dels quals som nosaltres. Pel que fa a l’Eurolliga, el balanç també és molt positiu. Per tant, no hi ha dubte que estem lluitant per totes les competicions. El més important, però, és que hem d’aconseguir que el soci-abonat del Palau se senti orgullós del seu equip. Si això es produeix, trobarem la fórmula perfecta per desembocar en títols”.
Foto: arxiu
Foto: arxiu
Objectius
“Som el Barça. No podem signar cap títol en concret, però sí optar a tots els possibles. I el més important és el que he dit abans: l’afició ens ha d’ajudar a guanyar el màxim nombre de títols”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana