Ivanovic: “Hem jugat millor que en els darrers partits”

02.12.2007 12:27

La victòria contra el Pamesa va ser treballada. L’AXA Barça va saber llegir bé un partit molt igualat i decidir-lo cap a la seva banda.

“Ha estat una bona victòria en un bon partit. Hem fet una bona defensa i hem imprès un caràcter agressiu”. D’aquesta manera Dusko Ivanovic començava la roda de premsa posterior al partit amb el Pamesa de València. L’AXA Barça va guanyar a la pròrroga els valencians ( 83-80 ) en un partit intens. “L'única cosa que ens va faltar va ser més maduresa. Hem pagat la precipitació que hem tingut a la segona part i les ganes de guanyar el partit ràpidament”, afegia el tècnic.

Equip més sencer

L’equip blaugrana va agafar una renda de 10 punts a la meitat del tercer període. Alex Acker en va ser l’autor (50-40). Però, de mica en mica, els valencians van pressionar més. El marcador es va ajustar amb un 56-53 al final del tercer període. Al quart es va empatar i el matx es va decidir a la pròrroga. “A la segona part hem perdut algunes opcions d’atac. Però, tot i això, hem millorat respecte dels darrers partits”, explicava Ivanovic.

QM3D1336.jpgEl Barça va saber mantenir la tensió, tot i que el Pamesa no es va amagar. Dusko afirma: “Hem de continuar treballant. Necessitem més tirs des de l’interior, però això depèn del rival també. En qualsevol cas, estem una mica millor i hem millorat quant a l’equilibri del nostre joc”.

Lakovic, 7 triples

Jaka Lakovic va ser el màxim encistellador del partit. El base eslovè, amb 26 punts, va estar encertat en els moments calents del matx. Lakovic va capgirar per primera vegada el marcador a favor del Barça en el primer període (11-10) amb un triple. Posteriorment, el dorsal ‘10’ blaugrana va clavar el 14-12 que va posar definitivament l’AXA per davant en el marcador fins al final del partit. Més decisiu va ser el triple, el setè llançament que clavava de 12 intents, a la pròrroga. Amb una passada de Pepe Sánchez, l’eslovè es va quedar sol a la cantonada i va encistellar el 76-74.

Jaka Lakovic es converteix en el sisè jugador del Barça que aconsegueix 7 triples en un partit. El darrer a aconseguir-ho va ser Joan Carles Navarro, el 30 d’octubre de 2005, contra el Pamesa de València, precisament. El Barça va guanyar per 86-76 els 'taronges'.

Katsikaris: “Hem d’estar empipats”

L’entrenador del Pamesa de València, Fotsis Katsikaris, va assumir la derrota com un mètode per aprendre. Tot i això, el grec va assegurar: “Hem d’estar empipats. Si volem ser un equip gran no podem conformar-nos a perdre al Palau”. Per Katsikaris, el matx es va decidir en “petits detalls”: “Estic orgullós, però, dels meus jugadors, que han lluitat i han millorat a la segona part”.