Victòria contra el vigent campió (89-79)

Bàsquet base-Circuit Sub-20

12.11.2007 11:08

L’equip de l’AXA FC Barcelona ha debutat en la tercera concentració del Circuit Sub-20 amb una victòria contra l'MMT Estudiantes. Els madrilenys, campions de les dues edicions anteriors, van sucumbir al joc sense fissures dels blaugranes.

El Barça Sub-20 no es va deixar intimidar pel conjunt campió de les dues primeres concentracions del Circuit. Des del primer minut, Nihad Djedovic, Michel Acosta i Mamadou Samb van implantar les bases d’un bàsquet seriós i inexpugnable. El conjunt més jove del campionat, el blaugrana, ja guanyava per 26-15 al primer quart. La diferència pràcticament es va doblar al descans (50-31).

Tot i que l’Estudiantes van intentar reconduir la situació, mitjançant Yannik Driessen -29 punts i màxim encistellador del partit-, els del Ramiro de Maeztu no van poder capgirar la dinàmica blaugrana. Al final, 89-79.

Aquest vespre contra la Penya

El segon partit d’aquesta concentració es disputa avui al vespre. Serà també a Pineda de Mar, a partir de les 21.00 h, contra el DKV Joventut. Dimarts es disputarà el darrer partit d’aquesta primera concentració, contra l’Akasvayu Girona (20.00 h).
Akasvayu Girona, 80-DKV Joventut, 95
El Joventut de Badalona també va guanyar el primer partit. Els verd-i-negres van superar l’Akasvayu amb un equip força curt (només 8 jugadors). Pere Tomás estava concentrat amb el primer equip. Josep Franch, Joan Tomás i David Jelink -amb 18, 20 i 17 punts, respectivament- van deixar sense arguments els gironins.

Tot i això, l’Akasvayu va reduir diferències fins a col•locar-se a quatre punts quan faltaven quatre minuts per al final. La Penya va prémer l’accelerador i va sentenciar.