Dos de dos al Palau (82-76)

08.11.2007 23:15

Segona victòria a l'Eurolliga, segona al Palau (82-76)

L'AXA Barça ha batut el Chorale Roanne per 82 a 76 al Palau Blaugrana. Els de Dusko Ivanovic han estat incòmodes davant un rival que ha plantat cara. Kasun, amb 22 punts, ha estat el millor blaugrana.

Malgrat que el Barça sempre ha dut la iniciativa al marcador, el Roanne ha buscat durant tot el partit qualsevol oportunitat per escurçar distàncies. Salyers ha estat el jugador més perillós per als blaugranes. El nord-americà, amb 21 punts, ha estat un dels clars referents ofensius dels francesos. Tot i els moments de dificultat que ha tingut l’AXA, els blaugranes han estat centrats en els moments clau, fet que els ha ajudat a aconseguir la segona victòria europea.

Superioritat blaugrana

Els primers 20 minuts de joc han estat de color blaugrana. Kasun ha estat el primer a encistellar, seguit del seu company Basile, que ha tornat a anotar des de la línia de triple (5-0). Poc ha durat la bona ratxa als barcelonistes. Els francesos han començat a fer el seu joc. Cazalon ha sumat el 15-14. Però els locals no podien deixar que el partit s’escapés i Grimau, amb tres punts, i Basile, amb dos, han donat un respir als de Dusko Ivanovic.

Després d'un 20 a 14 en el primer quart, el Barça ha seguit dominant el marcador. El Roanne ha abaixat la guàrdia i els blaugranes han aprofitat per seguir sumant punts, fins a aconseguir una diferència de +14 (34-20). Però els francesos han tornat a sorprendre i, abans d'anar-se'n al descans, han sumat 14 punts, mentre que els barcelonistes només han augmentat el marcador en 8 (42-36).

El Roanne no es rendeix

En el tercer quart s'ha vist un Barça una mica absent a la pista. En set minuts només Kasun ha pogut encistellar. El Roanne ha vist la seva gran oportunitat de remuntar i ha ajustat el marcador en 51 a 49. Lakovic ha tornat a marcar el ritme de joc amb dos triples, amb els quals ha sentenciat aquest temps en 59 a 51.

L'últim quart ha continuat amb el mateix guió. Els blaugranes han seguit manant al marcador i veient com el seu rival aprofitava la precipitació en atac dels de Ivanovic per escurçar distàncies. 82 a 76 ha estat el resultat amb què s'ha tancat el partit.