Intensitat a la pista (78-75)

Basquet

26.09.2007 23:33

Verónica Díez / Sònia de Alba

L'AXA Barça ha obtingut la victòria per 78 a 75 davant el Cajasol, en un amistós a Banyoles molt intens i igualat. Els últims minuts han estat claus per als blaugranes, que gràcies als tirs lliures han sentenciat el matx.

El Barça de bàsquet ha superat el seu últim partit amistós abans de la Supercopa, que disputarà aquest divendres davant el Iurbentia Bilbao. Ni catalans ni sevillans han portat les regnes del partit, el que ha fet que el marcador es decidís en els últims moments de l'enfrontament.

Marcador igualat

L'AXA FC Barcelona ha sortit a la pista amb força, però durant els 10 primers minuts de partit, el Cajasol ha oposat resistència. Amb un punt per sota al marcador (21-22), els d’ Ivanovic han afrontat un segon quart en què Jordi Trias ha començat a marcar les diferències. El tècnic blaugrana ha decidit comptar amb la presència dels dos bases blaugranes a la pista. Amb Pepe Sánchez i Lakovic sobre el parquet, els barcelonistes han aconseguit la màxima diferència del partit: cinc punts (31-26).

Al començament de la segona part, els sevillans s'han posat per davant al marcador, però de nou Jordi Trias ha fet que els blaugranes tornessin a marcar les distàncies. Ilyasova ha estat un jugador important en la resolució d'aquest tercer quart. Amb 5 punts per als blaugranes, l’ala-pívot ha situat al seu equip amb un 58 a 57 al final del tercer quart.

2007-09-1309695.jpgLa recta final del partit ha estat la més emocionant. Els dos equips han donat el màxim. El Cajasol ha aconseguit obrir una escletxa de 6 punts que aviat ha tancat el Barça amb un Basile que ha encistellat un triple i ha aconseguit l'empat a 70. Trias i Lakovic han col•locat els blaugranes per davant, 74 a 70, en l'últim minut, però Miles ha aconseguit un 2+1 que ha posat en alerta els barcelonistes. Una ratxa de tirs lliures ha creat un estira-i-arronsa entre els dos conjunts, però el Barça ha sortit guanyant, i se n'ha anat de tres punts al marcador, sentenciant el partit amb el 78 a 75 final.

Jordi Trias, el més destacat

Jordi Trias ha estat el jugador més destacat de l'equip blaugrana. Ha sabut marcar les diferències i ha jugat un gran paper sobretot en la defensa, des d'on ha aconseguit taponar diverses vegades als seus contrincants.

Milers i Ellis, per la seva part, han estat els homes de referència del Cajasol.

Tots en la pista

Ivanovic ha volgut comptar aquesta nit amb tota la seva plantilla per afrontar el seu últim partit amistós. Albert Moncasi i Xavier Rabasseda també han jugat durant 10 minuts al costat dels seus companys del primer equip de bàsquet. Amb un bon joc col•lectiu, en què tots han els jugadors han dit la seva, el Barça torna de Banyoles amb un bon regust de boca.