Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Primera tanda de revisions


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

20.08.2007 14:09

Primera tanda de revisions

Sònia de Alba


L’AXA Barça ja treballa en la nova campanya 2007-2008. De moment, la jornada d’avui és el prolegomen de la temporada. I és que el servei mèdic ha estat el centre neuràlgic de l’activitat de l’equip de bàsquet.


A les nou del matí els 10 jugadors convocats han passat les anàlisis clíniques. Pepe Sánchez, frame2.JPGFran Vázquez, Roger Grimau i Albert Moncasi del primer equip i cinc jugadors més que han estat a l’equip vinculat (el WTC Cornellà) i a l’equip júnior –que completaran les primeres sessions d’entrenament i que tenen opcions en un futur d’arribar a ser professionals amb el Barça- han fet un petit recés per esmorzar després de l’extracció de sang. Però la jornada no havia fet més que començar. Tota l’artilleria mèdica en forma d’exàmens havia de venir.

Pepe Sánchez ja de blaugrana

Pepe Sánchez ha estat el primer de la llista. El nou base de l’AXA Barça ha agradat als metges. En general, el nivell de tots els jugadors denota que tothom s’ha cuidat. L’argentí ha suat de valent a la prova d’esforç, l’ergoespirometria. “Ha estat un matí intens”, esbufega Sánchez per a qui fitxar pel Barça és donar un salt qualitatiu a la seva carrera. “Jo acabava contracte amb l’Unicaja i en el moment en què va arribar l’oferta blaugrana va ser senzill. És tot el que somniava i s’ha materialitzat. Buscava un club de primer nivell amb possibilitats de guanyar algun títol que és el que realment em fa il•lusió”, explica el nou base barcelonista que aprofitarà aquests primers dies per buscar pis a Barcelona amb la seva dona. Pepe sap què és el que toca i té ganes de començar a entrenar “pensant en la temporada que serà molt exigent”.

Torna la rutina

I és que les dobles sessions d’entrenament omplen la planificació esportiva d’un equip que s’ha renovat força. “Em fa bona impressió, assegura Roger Grimau frame1.JPG. Potser molta gent s’ha quedat aixafada per la marxa del Joan Carles i del Rodrigo, perquè feia molts anys que hi eren però penso que hem fet un bon equip. No sé si falta algú més per fitxar, però estic convençut que serà una bona temporada.”

En aquesta primera tanda de jugadors només falta Alex Acker. L’escorta nord-americà arriba aquesta tarda a Barcelona i demà passarà la revisió mèdica.
Primera tanda de revisions

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Totes les proves
Els controls mèdics a què s’han sotmès els jugadors de bàsquet blaugranes són força exhaustius. “Fem proves antropomètriques, ecografies per comprovar antigues lesions musculars o tendinoses; després es fa l’estudi des del punt de vista de l’ecografia, espirometria i ergoespirometria –proves d’esforç amb control de gasos-, a més d’analítiques i biometries de la marxa –prova podològica- i també un estudi nutricional amb la nutricionista i totes les analítiques“ explica el metge de l’AXA Barça Gil Rodas que també ha reconegut que els jugadors s’han cuidat bastant durant l’estiu i això s'ha notat. En el cas de Pepe Sánchez s’han realitzat altres exàmens complementaris per obtenir una fitxa més detallada de l’estat físic i mèdic del jugador argentí.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana