Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Navarro mostra una “gran il·lusió per jugar a l’NBA”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

04.08.2007 15:43

Navarro mostra una “gran il·lusió per jugar a l’NBA”

Carles Cascante


El dia després, Navarro ha parlat. Un cop concretat el seu acord amb els Grizzlies, l’escorta, concentrat amb la selecció espanyola preparant l'Eurobasket, ha manifestat la seva satisfacció per poder jugar als Estats Units.


Navarro està feliç i no és per menys. Després de diverses setmanes d'indecisió, Whasington va desbloquejar el traspàs dels drets del jugador i l'equip de Pau Gasol, els Memphis Grizzlies, es van fer amb ells: "Sento una gran il·lusió i felicitat a l'haver arribat a un acord amb els Memphis Grizzlies. Encara que no està signat, penso que tot està molt a prop i que l'acord és inamovible".

Dies complicats

Navarro, que es troba a Cadis preparant la participació de la selecció espanyola en el pròxim europeu, admet que no s'ho ha passat molt bé aquests últims dies: “He passat uns dies complicats i encara que les condicions no són les esperades la gent ja sap que no em moc per diners i que la meva il•lusió era jugar allà”. A més, ‘La Bomba' ha explicat també que una vegada conclogui el seu contracte d'una temporada amb els Grizzlies serà agent lliure i podrà negociar amb qui vulgui: "Això em fa dependre de mi, així que confio en les meves possibilitats.”
Navarro mostra una “gran il·lusió per jugar a l’NBA”
La presència de Gasol, “un gran impuls”
Navarro també ha dit que la presència del seu bon amic Pau Gasol a Memphis "ha estat un gran impuls" i ha recalcat que "és una felicitat afegida poder jugar amb ell".


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana