Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


AXA FC Barcelona, nova denominació


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

03.07.2007 13:36

AXA FC Barcelona nova denominació del bàsquet

www.fcbarcelona.cat


A partir de la pròxima temporada el primer equip de bàsquet passa a anomenar-se oficialment AXA FC Barcelona.


L’empresa d’assegurances AXA Winterthur continua sent el patrocinador principal de la secció de bàsquet del FC Barcelona. Amb motiu de l’adquisició de Winterthur per part d’AXA l'1 de gener de 2007 la nomenclatura del primer equip de bàsquet també s’ha modificat. A partir de la temporada 2007-2008 el bàsquet blaugrana serà anomenat AXA FC Barcelona,

Canvi de logotip

El canvi en el contracte de patrocini també afecta al vestit dels jugadors del primer equip de bàsquet. A partir de la temporada 2007-08 el logotip que es veurà a la samarreta és el d’AXA.

Cal recordar que l’acord entre el Grup AXA Winterthur i el FC Barcelona arrela des del desembre de 2004 i finalitzarà el 30 de juny de 2008.

També amb l’equip de cadira de rodes

AXA Winterthur també patrocina el primer equip de bàsquet en cadira de rodes . El conjunt blaugrana, campió de la Lliga catalana i sisè classificat a la Divisió d’Honor, ha passat a anomenar-se AXA Winterthur Barça i a ser secció del club.

AXA FC Barcelona nova denominació del bàsquet
Grup AXA Winterthur

El Grup AXA Winterthur, nascut el passat 1 de gener de 2007, s’ha situat com el tercer grup assegurador a Espanya, amb un volum de negoci, incloent aportacions a plans de pensions, de més de 3.660 milions d’euros en 2006 i una quota de mercat del 6,7%. AXA Winterthur compta amb la confiança de més de quatre milions de clients i més de 10.000 punts de venda a través dels quals transmet la seva visió de la Protecció Financera, que suposa acompanyar als clients al llarg de les diferents etapes de la vida, oferint-los les solucions asseguradores i financeres que necessitin en cada moment.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana