Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Laporta: "Navarro s'estima el Barça"


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

30.06.2008 17:55

Laporta: "Navarro s'estima el Barça"

www.fcbarcelona.cat


El retorn de Juan Carlos Navarro al Barça està més vinculat a una qüestió sentimental que no pas a una decisió econòmica. Així ho han expressat Joan Laporta i Joan Creus, en una reflexió ratificada pel mateix jugador.


presentacio_navarro_x9x.jpgPel president Joan Laporta, el retorn de Juan Carlos Navarro és un motiu de satisfacció per al barcelonisme: "Hi ha molta gent, com jo mateix, que pensa que Navarro torna perquè porta el Barça al seu cor, perquè s'estima el Barça. Té una estima molt profunda per l'entitat. Penso que som la majoria, els que pensem això."

En aquest sentit, Joan Creus, secretari tècnic de la secció, ha desvelat que durant "les quatre o cinc trobades prèvies” que van mantenir, Juan Carlos Navarro sempre ha deixat clar que "volia venir perquè aquí s'hi troba bé; això és casa seva."

El vot de censura i els fitxatges

presentacio_navarro_x10x.jpgJoan Laporta ha negat que el procés del vot de censura hagi accelerat la incorporació de Navarro o que s'hagi invertit una quantitat de diners desproporcionada en la seva contractació. "El que volem", ha indicat el president del Barça, "és que aquest procés del vot de censura desestabilitzi tan poc com sigui possible i crec que ho estem aconseguint. La situació del club està sota control".

"Les incorporacions i les baixes segueixen el seu procés habitual, en funció de les negociacions en cada cas", ha dit negant qualsevol vinculació entre el vot de censura i els fitxatges. Joan Laporta ha insistit que les incorporacions de nous jugadors es fan "buscant el bé del Barça i el que interessa al club, perquè estimem el Barça".
Laporta: “Navarro s'estima el Barça“
Revisió a Darius Lavrinovic
Qüestionat pels periodistes, Joan Creus ha reconegut que el club ha sotmès el pivot Darius Lavrinovic a "un reconeixement mèdic de la seva situació", ja que es tracta d'un jugador "que ha tingut moltes lesions".

Aquest fet no comporta que ja s'hagi fitxat el jugador lituà: "És cert que és un jugador important, com molts d'altres que sonen aquests dies. Li hem fet una revisió mèdica per saber com està. Res més." Darius Lavrinovic, de 28 anys i 212 cm d'alçada, va jugar la temporada passada a l’Unics Kazan rus, en què va tenir unes mitjanes de 15,3 punts, 8,6 rebots i 2,4 taps per partit.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana