Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


El Campus, en acció


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

26.06.2008 11:51

El Campus, en acció

Sònia de Alba


Des del 26 de juny fins al 4 de juliol el X Campus de Bàsquet del FC Barcelona entra en acció. Aquest és el primer torn i es fa en un lloc clàssic: la Granja de Santa Maria de Palautordera.


Després de nou edicions, el X Campus del FC Barcelona combina la diversió i l’esport. Tot des d’una vessant pedagògica ja que a més dels aspectes tècnics i tàctics de bàsquet, les activitats es compaginaran amb classes i jocs en anglès.

És època de vacances i les distraccions també estan garantides. “Fem un dia de jocs d’aigua en unes piscines prop d’on som. També visitarem Barcelona, el Palau, el Museu…, accions que són típiques de cada temporada”, explica Joan Montes, el coordinador del bàsquet base blaugrana.

Les novetats

En el segon torn, que comprendrà des del 4 de juliol al 13 de juliol, els dos dies inclosos, serà de tecnificació. Tindrà lloc a l’Hospitalet de l’Infant (Tarragona). “Serà un campus més de bàsquet”, assegura Montes qui també explica que han buscat nois i noies que “dominin el bàsquet una mica més”. Els entrenaments es combinaran amb conferències i clínics en què els joves podran augmentar el seu bagatge basquetbolístic.

El segell Barça

El Campus blaugrana compta amb la coordinació i direcció dels tècnics i especialistes del club. Joan Montes, Roberto Dueñas, Àlex García (entrenador del júnior) o Bernat Magrans (l'actual campió d'Espanya de l’equip infantil A) són alguns dels responsables en aquesta nova edició.
El Campus, en acció
Ple garantit
El X Campus de bàsquet del FC Barcelona va exhaurir les places als pocs dies de començar el període d’inscripció. “En dos dies gairebé ja teníem cobert el 80 o 90% de les places”, puntualitza Joan Montes: “Això significa que en altres edicions els nois i noies s’ho han passat bé i volen tornar”.

La dada és prou significativa perquè, com assenyala el coordinador del bàsquet base blaugrana, hi ha hagut crisi en el sector: “Enguany alguns campus s’han suspès o no han arribat a completar-se. Nosaltres podem dir que si haguéssim tingut més places probablement les hauríem cobert”.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana