Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Andersen és un jugador especial”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

21.06.2008 19:58

Creus: “Andersen és un jugador especial”

Carles Cascante


Setmana important en el bàsquet blaugrana. Si dijous es tancava la incorporació de ‘La Bomba’ Navarro, aquest dissabte s’ha arribat a un principi d’acord amb David Andersen. Joan Creus el considera “un jugador amb característiques especials”.


El secretari tècnic de la secció de bàsquet del FC Barcelona ha valorat de forma molt positiva l’arribada de David Andersen, ja que considera que es tracta d’un jugador “dels més destacats d’Europa”. A més, Creus també s’ha congratulat per la feina feta al llarg d’aquesta setmana.

A continuació us oferim les declaracions de Joan Creus a Barça TV i www.fcbarcelona.cat:

“Hem arribat a un principi d’acord amb David Andersen, un jugador amb unes característiques especials pel fet que és un dels jugadors més destacats d’Europa. Ve a reforçar el joc interior del Barça i la valoració no pot ser més que positiva.”

“Les característiques que té, tot i els seus 2,12 metres d’alçada, són les d’un jugador polivalent que no només pot jugar a prop del cèrcol sinó que també té bon llançament de mitja distància i de 6,25. De fet, va acabar liderant el percentatge de la primera fase de l’Eurolliga en tirs de tres punts. Tot i aquestes característiques, es pot combinar amb altres tipus de jugadors i això ens permet molta flexibilitat. Estem, doncs, davant d’un gran fitxatge que farà del Barça de bàsquet un equip força competitiu.”

“La veritat és que hem tingut sort aquesta setmana amb els fitxatges. Hem fet dues grans incorporacions. El Juan Carlos tothom el coneix, és un ídol aquí al Palau, i avui hem fitxat un gran jugador, una altra estrella, David Andersen. Tots dos contribuiran a fer aquest Barça competitiu.”
Creus: “Andersen és un jugador especial”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana