Els infantils, a semis

Bàsquet base

20.06.2008 15:44

L’equip infantil A de l’AXA FC Barcelona disputarà les semifinals del Campionat d’Espanya. Els de Bernat Magrans han derrotat el Pamesa per 71-49 a l’eliminatòria de quarts.

El Barça ha necessitat 20 minuts per posar les bases del seu millor joc. A partir del descans, el Pamesa ha perdut les forces, moment en què els blaugranes han pogut obrir escletxa.

L’equip infantil de segon any del Barça ha estat prou centrat per jugar les seves cartes. Malgrat que el partit ha anat molt igualat durant 20 minuts (18-12 en acabar el primer quart, i 16-19 al segon període), a la represa s’ha trencat el partit. Amb el lideratge de Gerard Colomé, que ha acabat amb 13 punts i 8 rebots per un total de 15 de valoració, i amb l’aportació de tot l’equip novament en la faceta ofensiva, els blaugranes han acabat els 30 minuts guanyant per 50-40. El darrer parcial ha estat definitiu. El 21-9 final ha estat la sentència.

El Barça jugarà les semifinals dissabte a les 18.00 h contra el guanyador de l’Unicaja-Grupo Capitol Valladolid.