Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Donen la benvinguda a ‘La Bomba’


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

20.06.2008 14:15

Donen la benvinguda a ‘La Bomba’

www.fcbarcelona.cat


Alguns dels companys periodistes que aquest divendres han estat a la sala de premsa del Camp Nou a la presentació de Xavi Pascual com a tècnic de l’equip de bàsquet han expressat el seu parer sobre el retorn de Navarro.


Xavier Saisó, de la Cadena SER, Joan Antoni Casanova, del diari LA VANGUARDIA i Jose Ignacio Huguet, de MUNDO DEPORTIVO, han parlat sobre la recent incorporació de l’escorta al nou projecte blaugrana que encapçalen Joan Creus a la secretaria tècnica i Xavier Pascual a la banqueta.

A continuació els oferim les declaracions de tots ells:

Xavier Saisó

“Crec que és una molt bona notícia per la secció de bàsquet del Barça que el Juan Carlos Navarro torni a casa. La veritat és que ja ha probat l’experiència NBA, ja sap el què significa allò i ho ha valorat de forma positiva, però la veritat és que ell sap que aquí té un rol diferent i podrà liderar el projecte de Xavi Pascual i Joan Creus i crec que per a la gent que darrerament anava al Palau i estava una mica necessitada de referents, Navarro ho és.”

J. A. Casanova

“És una molt bona notícia per al Barça, però també ho és per al bàsquet espanyol. Jo sóc de l’opinió que potser de vegades et pot fer certa gràcia que jugadors com ell o el Rudy, per exemple, vagin a la NBA, però prefereixo tenir-los aquí. Potser per a ells és un repte, una satisfacció, però a mi no m’alegra. Jo vull que els millors jugadors espanyols estiguin aquí perquè la Nostra lliga és aquesta, no la NBA. Per tant considero que és una gran notícia el seu retorn perquè prefereixo tenir-lo aquí i no pas a Memphis.”

“Navarro només té 28 anys i és ara quan ha de poder oferir el millor bàsquet de la seva vida. És un jugador que va cap amunt, a més no ha tingut cap mena de lesió. No hi ha cap motiu per pensar que pugui jugar pitjor, al contrari.”

J. I. Huguet

“Crec que el Barça necesita referents si vols recuperar una mica a tots els afeccionats que han estat aquest any d’esquena a l’equip i tant el Juan Carlos com si arribés finalmente en Marc Gasol, ja no tant pel que puguin aportar com a jugadors sinó com a símbols de l’equip, serien incorporacions importantíssimes.”

“Em conformo amb que el mantingui. Crec que si aporta el mateix que ha fet aquests anys a Barcelona i a la NBA, continuarà sent un jugador de primer nivell a Europa i és just el que necessita el Barça, jugadors de primer nivell i, a més, que enganxin a la gent i que facin que el Palau es torni a omplir.”
Donen la benvinguda a ‘La Bomba’


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana