Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


AXA no continuarà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

12.06.2008 13:55

AXA no continuarà

www.fcbarcelona.cat


El patrocinador principal de la secció de bàsquet AXA, després d’haver aconseguit els objectius de notorietat i coneixement que l’empresa s’havia marcat en signar l’acord de patrocini, ha decidit no renovar la seva vinculació amb el Barça.


La companyia asseguradora ha estat patrocinadora de la secció durant les quatre últimes temporades -des del desembre del 2004- i durant aquest temps ha aconseguit la notorietat de marca desitjada. A més, també ha servit per transmetre la compra de Winterthur per AXA, una de les fusions més importants del sector assegurador a l’Estat espanyol els últims 30 anys. Durant aquest temps, i gràcies al patrocini amb el FC Barcelona, AXA s’ha situat com la marca número 1 en el rànquing de notorietat de marca dins els patrocinadors del bàsquet (segons dades de l’abril del 2008).

A partir d’ara el grup AXA orientarà la seva estratègia de patrocini cap a altres àmbits d’actuació amb prioritat a accions relacionades amb la responsabilitat social corporativa, centrades en la prevenció i la seguretat vial, la sostenibilitat i el foment de la cultura.

El FC Barcelona vol agrair la bona entesa i la cooperació entre les dues entitats durant el període de patrocini entre AXA i el club.
AXA no continuarà


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana