Els Lakers retallen distàncies (87-81)

11.06.2008 09:00

Gasol ja sap què significa guanyar un partit de la Final de l'NBA. El de Sant Boi va ajudar amb 9 punts i 12 rebots en els més de 39 minuts que va ser sobre el parquet de l’Staples Center. Bryant, però, va tornar a ser el millor amb 36 punts.

Los Angeles Lakers han retallat aquesta matinada el desavantatge respecte a Boston Celtics. El 2-0 que arrossegaven els angelins s’ha vist reduït a 2-1, amb encara dos partits per endavant a l’Staples Center de Los Angeles. Si els de Gasol aprofiten el factor pista marxarien a Boston amb un 2-3 favorable.

Igualtat màxima

El matx ha estat marcat per la igualtat dels 48 minuts. El primer quart ha conclòs amb empat a 20, amb Bryant agafant tota la responsabilitat dels locals. En el segon, un gran Vujacic ha aportat 12 punts i ha permès que els de Los Angeles marxessin amb +6 d’avantatge.

A la represa Celtics ha forçat la màquina. De la mà d’Allen i d’un Garnett molt desencertat a la primera meitat, els visitants han posat la por al cos dels locals, que han arribat a l’inici de l’últim quart dos punts per sota. En aquest darrer període, però, han aparegut Bryant, Vujacic i també Gasol. L’exblaugrana, imprecís en atac durant les tres primeres parts de partit, ha estat clau en aquesta fase final, capturant rebots i forçant faltes decisives per al triomf dels Lakers (87-81).

La matinada de dijous a divendres es disputarà el quart enfrontament de l’eliminatòria, amb els de Phil Jackson intentant igualar la sèrie a 2.