Classificats per al Campionat d’Espanya

Bàsquet Base

10.06.2008 12:08

Els infantils de segon any de l’AXA FC Barcelona han aconseguit la plaça per disputar el Campionat d’Espanya de la categoria. Els cadets es troben ja en plena competició.

La recta final de la temporada presenta els grans al•licients. L’equip infantil A de l’AXA FC Barcelona competirà del 17 al 22 de juny a Monzón amb els millors equips d’Espanya. Els blaugranes van aconseguir la plaça en quedar segons a les fases de sectors per al campionat estatal. Els de Bernat Magrans només van perdre la final. Va ser contra el DKV Joventut per un punt (77-78). Els duels Barça-Penya d’aquesta temporada estan sent molt intensos en totes les categories. En tot cas, l’equip infantil blaugrana va obtenir la classificació, que era el principal objectiu dels sectors.

Els cadets, en joc

El conjunt cadet A enceta el Campionat d’Espanya a Castelló aquest vespre (19.30 h). Els blaugranes obren la competició contra el Baloncesto Valladolid Lourdes. Els d’Iñigo Zorzano han quedat enquadrats en el grup B també amb el Pamesa de València. Els blaugranes jugaran amb els valencians dimecres.

Minicopa_5.JPGLa primera fase durarà fins dijous. Els dos primers classificats de cada grup es creuaran als quarts de final divendres. Els guanyadors disputaran les semifinals dissabte. Les finals tindran lloc diumenge. El partit pel títol començarà a les 12.30 h al Pavelló Poliesportiu Ciutat de Castelló.

Els altres grups estan formats de la manera següent:

Grup A: Ponce (Valladolid), Cajasol (Sevilla), Akasvayu (Girona)
Grup C: CREF ¡Hola! (Madrid), Joventut (Badalona), CB Granada (Granada)
Grup D: Unicaja (Màlaga), Davecon EM Conca (Conca), CB Gran Canària (Las Palmas de Gran Canària)

Altres equips

El cadet de primer any disputarà la pròxima setmana la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Interterritorial al Prat de Llobregat. Els blaugranes han acabat líders invictes del grup la fase regular. Els quarts de final contra l’AE Hospitalet, els de Rubén Muñoz van guanyar els dos partits, en format d’anada i tornada. D’aquesta manera, els blaugranes opten ara a competir pel títol de la categoria.

També cal recordar que, a partir del dia 18 de juny, començarà la fase final del Circuit Sub-20. L’AXA FC Barcelona jugarà contra l’Unicaja, el Granada i el DKV Joventut per aconseguir una plaça per a l’última ronda. Els blaugranes són al grup 1. Al grup 2, el Cajasol, l’Akasvayu, el Reial Madrid i l’Estudiantes es troben en la mateixa situació. L’MMT Estudiantes és l’equip que s’ha de batre, el campió de les dues edicions prèvies del circuit.