Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Creus anuncia que Xavi Pascual seguirà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

09.06.2008 14:07

Creus anuncia que Xavi Pascual seguirà

Jordi Clos


El nou secretari tècnic de la secció de bàsquet ha informat que el club ha arribat a un principi d’acord amb Xavi Pascual perquè sigui l’entrenador de l’AXA FC Barcelona les dues pròximes temporades.


Xavier Pascual és l’aposta de l’AXA Barça per dirigir el primer equip de bàsquet blaugrana. Així ho ha manifestat Joan Creus a la roda de premsa en què ha estat presentat com a nou secretari tècnic de la secció. “Hem arribat a un principi d’acord amb Xavi Pascual per dos anys, perquè creiem que des del mes de febrer l’equip ha tingut una evolució molt positiva i ha demostrat la seva vàlua com a entrenador”, ha declarat.

La persona adequada

creus090608.jpgCreus ha exposat la seva decisió: “N’hem valorat la trajectòria; va agafar l’equip en una situació complicada i l’ha portat endavant.” I ha afegit: “Des del punt de vista tècnic i tàctic, també des del de saber portar el vestidor, creiem que és la persona adequada per comandar el projecte.” A més, els secretari tècnic ha reconegut: “He valorat uns quants entrenadors de molta qualitat, i entre tots he arribat a la conclusió que Pascual és l’indicat.”

La directiva, “especialment contenta”

El president Joan Laporta i el responsable de la secció, Josep Cubells, han estat els encarregats de presentar Joan Creus a la sala de premsa del Camp Nou i s’han referit a l’elecció de Xavi Pascual. “Els directius estem especialment contents que Creus hagi pensat que Pascual és la millor opció”, ha confessat Laporta, mentre que Cubells també ha recolzat públicament la decisió del nou secretari tècnic.
Creus anuncia que Xavi Pascual seguirà


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana