Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


L'estiu de l’AXA Barça


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

06.06.2008 14:38

L'estiu de l’AXA Barça

Sònia de Alba


Els jugadors de l’AXA FC Barcelona canvien de registre. Després de tancar la temporada amb les competicions de club, els calendaris internacionals són les prioritats per a molts d’ells. Per als altres toca descansar.


Amb la conclusió a la Lliga ACB, la temporada posa definitivament el punt final. Tot i que als despatxos la feina ara és més intensa que mai, a la pista els jugadors descansen. Si més no, quant als compromisos de club. Els que han d’anar amb les seleccions disposen d’uns dies de relaxament abans de concentrar-se amb els combinats respectius.

Lakovic, Ilyasova i Moncasi, amb les seleccions

Jaka Lakovic, Ersan Ilyasova i Albert Moncasi tenen l’agenda confirmada. El base marxa el 18 de juny concentrat amb la selecció eslovena per disputar el preolímpic, que comença el 14 de juliol. Eslovènia s’enfronta a Corea i el Canadà en els dos primers partits, respectivament.

Ersan Ilyasova disputarà a l’agost el preeuropeu amb la selecció turca.

Albert Moncasi anirà amb la selecció sub-20, que disputarà l’Europeu de la categoria. El campionat es jugarà de l’1 al 10 d’agost a Letònia i enfronta la selecció amfitriona amb Montenegro i Bulgària.

Basile.jpgD’altra banda, els internacionals italians Denis Marconato i Gianluca Basile tenen una conversa pendent amb Carlo Recalcati, el seleccionador transalpí, per saber si compta amb ells per als compromisos d’Itàlia.

En el cas d’Espanya, quan es conegui el nou entrenador del combinat espanyol Roger Grimau, Fran Vázquez i Jordi Trias també sabran si són jugadors seleccionables.

Els que descansen segur són Alex Acker i Gary Neal, que marxen als Estats Units per iniciar el període de vacances. També tindrà temps de relaxament Mario Kasun. Els problemes cardíacs que va patir el croat recomanen un estiu tranquil. Croàcia disputa el preolímpic.

Pepe Sánchez tampoc no jugarà ja que va renunciar a la selecció argentina. El base va acomiadar-se del combinat del seu país després d’una extensa trajectòria amb la blanc-i-blava.
L'estiu de l’AXA Barça
Un per un
5 Gianluca Basile: Descans o selecció
6 Pepe Sánchez: Descans
8 Jordi Trias: Descans o selecció
9 Denis Marconato: Descans o selecció
10 Jaka Lakovic: Selecció
13 Gary Neal: Descans
17 Fran Vázquez: Descans o selecció
21 Ersan Ilyasova: Selecció
24 Albert Moncasi: Selecció sub-20
34 Alex Acker: Descans
41 Mario Kasun: Descans
44 Roger Grimau: Descans o selecció


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana