Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un nou espai del bàsquet a la FCBotiga


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

19.05.2008 13:20

Un nou espai del bàsquet a la FCBotiga

www.fcbarcelona.cat


La FCBotiga del Barça ha ampliat recentment el seu estoc de productes i, des d’ara, la secció de bàsquet tindrà el seu emplaçament dins la botiga. Aquesta innovació és proporcional a l’augment de l’interès que desperta l’esport de la cistella.


De moment, ocupa un racó a la FCBotiga del FC Barcelona. La creació d’aquesta nova secció amb productes exclusivament relacionats amb el bàsquet respon a la demanda que genera el bàsquet. De mica en mica, aquest esport ha suscitat l’interès del gran públic i el mercat havia de respondre.

A la segona planta

RIMG0441.JPGAquest espai, situat a la planta baixa de la FCBotiga, conté productes varis relacionats amb la secció, entre els quals hi ha diferents models de tasses, gorres, canelleres, bufandes i, fins i tot, senyeres. A més, la Botiga ofereix diferents estils de samarretes per tal d’adequar-se als gustos dels aficionats.

Tots els productes han estat creats per satisfer la demanda que, des de feia temps, existia al voltant de l’AXA FC Barcelona. I tots ells es venen a un bon preu que oscil•la entre els 6 i els 22 €.

Properament, els aficionats del FC Barcelona tindran a la seva disposició les pilotes de bàsquet, que portaran l’escut del Club.
Un nou espai del bàsquet a la FCBotiga
Un nou senyal d’identitat
Els nous productes de bàsquet tenen el logotip que caracteritza la secció de bàsquet: un nen encistellant. Amb aquest símbol es pretén identificar l’element amb la marca Barça Bàsquet.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana