Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Contra el Polaris, el Dia del Soci


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

28.04.2008 12:16

Contra el Polaris, el Dia del Soci

www.fcbarcelona.cat


L’AXA FC Barcelona – Polaris World Múrcia serà el Dia del Soci. La jornada 33a de l’ACB vol comptar amb la presència de l’aficionat blaugrana. Per només 5 € es podrà gaudir del darrer partit de fase regular que es jugarà al Palau.


El dia 1 de maig es disputa l’AXA Barça-Polaris World Múrcia. Aquest és un partit important per als de Xavi Pascual, que encara opten a la segona plaça de l’ACB. La darrera jornada de fase regular que el Barça jugarà al Palau ha de comptar amb el suport de l’afició.

La jornada festiva també ha d’ajudar. El club ja s’ha posat a treballar per encomanar aquesta idea. Des de només 5 €, el soci del FC Barcelona podrà gaudir d’aquest partit. Aquestes entrades són per a la zona 3, tant superior com inferior.

L’aforament és limitat i només serà vàlida una compra per carnet presentat. La compra només serà vàlida a les taquilles del FC Barcelona.

Aquesta promoció no és acumulable a altres accions impulsades pel Club.

Altres descomptes

Es mantenen les promocions que s’estaven duent a terme, com el 15% de descompte en zona 3 superior per a tots aquells que presentin el carnet jove.

L’aficionat en general pot aconseguir descomptes d’un 20% a través de la pàgina web Atrápalo. Aquesta promoció només és vàlida per la compra de dues entrades.

Contra el Polaris, el Dia del Soci
El Pack Esport, vàlid
Cal recordar que les promocions com la del Pack Esport també són vigents. Aquest paquet consta d’una entrada per un partit de bàsquet (en zona 3 superior) i un val de patinatge (lloguer de patins i entrada a la Pista de Gel) per només 23 €.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana