Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Segona jornada a El Montanyà


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

22.04.2008 12:11

Segona jornada a El Montanyà

Sònia de Alba


L’AXA FC Barcelona s’entrena de 10.30 h a 12.30 h al pavelló de l’hotel El Montanyà, on està concentrat des de dilluns al matí. Els blaugranes tenen prevista una nova doble sessió de feina.


Llevar-se, esmorzar i cap a la pista. La dinàmica del primer equip de bàsquet és força marcada. L’objectiu de l’estada a El Montanyà és la de concentració i maximitzar esforços per guanyar els tres partits de la fase regular que queden.

A dos quarts d’onze del matí, els jugadors ja trepitjaven la pista de bàsquet. La rutina s’estén durant dues hores. A diferència de la jornada de dilluns, l’escalfament també s’ha fet al parquet, i no al camp de futbol.

En finalitzar l’entrenament, dutxa i dinar. La migdiada de rigor per tornar al pavelló una mica abans de les sis de la tarda. La segona sessió del dia també ocuparà gairebé dues hores.
Segona jornada a El Montanyà
Sessió d’aigües
El primer dia a El Montanyà va acabar amb la visita al balneari (‘spa’) de l’hotel de concentració. Els blaugranes van aprofitar-ho per relaxar-se després d’una jornada de doble sessió d’entrenament. Els jugadors van fer una combinació d’aigües fredes i calentes com a culminació a l’entrenament de la tarda. Posteriorment, sopar i a dormir.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana