Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


AXA FC Barcelona - Unicaja, a les 22.00 h


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

16.04.2008 14:19

AXA FC Barcelona - Unicaja, a les 22.00 h

www.fcbarcelona.cat


L’ACB ha acceptat la petició feta pel FC Barcelona per canviar l’hora del partit de la 31a jornada de Lliga entre l’AXA Barça i l’Unicaja. Finalment, el partit es jugarà el dissabte 19 d’abril a les 22.00 h.


Per evitar la coincidència entre el partit de futbol al Camp Nou que disputaran el FC Barcelona i l'Espanyol el dissabte 19 d’abril i el matx de bàsquet entre l’AXA Barça i l’Unicaja al Palau Blaugrana el mateix dia, el club va sol·licitar el canvi d’horari a l'ACB.

En principi, el partit de la jornada 31 de l’ACB estava fixat per al dissabte a les 20.15 h (retransmès per La 2 de Televisió Espanyola). El partit de futbol de la jornada 33, el derbi entre Barça i Espanyol, va programar-se per al mateix dissabte a les 20.00 h.

Les converses entre el club i l’ACB, i també la televisió que retransmet el partit de bàsquet, han estat productives. La bona predisposició de l’ACB ha ajudat a poder canviar l’horari, que ha quedat establert definitivament a les 22.00 h. La millor entesa possible tant per als aficionats com per a l’esport.
Foto: Sonia Cañada
Foto: Sonia Cañada
Agraïment a l'ACB
El FC Barcelona vol agrair explícitament la sensibilitat que ha tingut l'ACB en modificar l'horari del partit entre l'AXA Barça i Unicaja perquè no coincidís amb el derbi de futbol.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana