Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


“Caldrà ser forts mentalment”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

08.04.2008 17:34

Pascual: “Caldrà ser forts mentalment”

www.fcbarcelona.cat


El tècnic de l’AXA Barça, Xavi Pascual, ha estat clar a l’hora d’exposar les intencions dels seus a Tel Aviv. Minuts abans que l’equip blaugrana agafés el vol rumb a Israel l’entrenador ha afirmat que només pensa que caldrà "ser forts mentalment"


“Com tots sabem estem davant del partit més important de la temporada. És una final per a tots nosaltres. Des del primer dia hem dit que havíem de tenir una visió global d’aquesta eliminatòria, i que l’equip que fos més fort mentalment acabaria enduent-se-la. Per tant, aquest tercer partit confirma el que hem dit des del principi, i l’equip que sigui més fort segurament acabarà guanyant”, ha explicat Xavi Pascual.

La referència dels dos primers partits

El primer partit va ser clau per a la victòria en el segon, mentre que el gran triomf del segon no va ser fruit de la casualitat. Els jugadors de l’AXA FC Barcelona van aprendre la lliçó i, amb un Basile excels, van acabar imposant-se als de Tel Aviv: “Penso que en els dos primers quarts del primer partit ens va faltar una mica d’empenta, de creure una mica més en nosaltres. Tot això, però, ja forma part de la història i penso que ara sí, amb un pas més endavant, podem aconseguir-ho.”

La presència d’Ilyasova

Xavi Pascual ha estat clar quant a la presència del jugador turc sobre el parquet del Nokia Arena: “S'ha entrenat a menor ritme que la resta, però esperem que dijous ens pugui ajudar, encara que és una mica d’hora aventurar-se. Encara queden 48 hores, i per tant, esperarem una mica.”

El fet de viatjar dos dies abans

“Ha estat una decisió bàsicament meva, sobretot per evitar el fet de matinar el dimecres. He preferit, ja que podem, sortir abans i descansar bé. I estar allà una mica aïllats del que es pugui parlar aquí. Estar allà tranquils i afrontar amb les màximes garanties aquest partit”, ha conclòs el tècnic de l’AXA FC Barcelona, que, a més, ha afegit: “Estem totalment preparats, i ara mateix, sincerament, si hagués d'apostar per algú, apostaria per nosaltres.”
Pascual: “Caldrà ser forts mentalment”
L’experiència de Baso
Gianluca Basile és, juntament amb Denis Marconato i Jaka Lakovic, un dels tres jugadors de l’actual plantilla de l’AXA FC Barcelona que ha guanyat a la pista del Maccabi. La seva experiència, per tant, haurà de ser cabdal, i més si torna a repetir l’actuació del 21 de març del 2000, en què, juntament amb dos exblaugranes més –Karnisovas i Fucka-, va contribuir, amb 13 punts, al triomf de la Fortitudo de Bologna davant el Maccabi per 62 a 65: “Estem bé, concentrats per sortir a guanyar. Hem treballat bé i ho tenim molt clar. Cal anar a Tel Aviv a donar-ho tot per guanyar. He guanyat dos cops allà, però per fer-ho cal jugar al màxim els 40 minuts del partit. Cal que tots ataquem i que tots defensem com a bojos. Si fem tot això tenim moltes opcions de guanyar.”


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana