El Fuenlabrada s’imposa (77-69)

24.02.2008 14:07

L’AXA FC Barcelona ha cedit a la pista del Fuenlabrada. L’equip dirigit per Luis Casimiro ha dut el control del partit des del primer minut. L'encert d’homes com Jorge García, Saúl Blanco i Marko Tomas ha estat definitiu en el triomf madrileny.

El cos tècnic ja havia avisat de les complicacions que podia generar un Fuenlabrada molt fort a casa seva. Des del primer minut de joc, els locals han dut la iniciativa i fins al final del partit les diferències han estat a favor de l’Alta Gestión. El triplet format per Tomas, García i Blanco ha sentenciat el matx. Per part barcelonista, cal destacar els 16 punts de Lakovic i els 15 d’Ilyasova.

Mala sortida

L’Alta Gestión Fuenlabrada ha estat hàbil amb una sortida ràpida. Tot just aprofitar una pèrdua de pilota de Lakovic, Paraíso ha encistellat el primer bàsquet. Saúl Blanco i Marko Tomas han arrodonit un parcial de 7-0.
La primera cistella blaugrana ha estat de Kasun al minut 3 de joc. Des d’aquell moment i fins al final del període, els madrilenys han controlat el joc. Acker i Lakovic han reduït la distància fins a 4 punts. Però el Fuenlabrada ha tancat el quart amb un avantatge de 8 punts a favor (19-11).

Treball constant

La sortida al segon quart ha estat més intensa per part de l’AXA Barça. Ilyasova i Marconato han estat els primers a reaccionar. Els de Xavi Pascual s’han apropat a 2 punts (26-24).

Els locals han sabut mantenir el pols amb el Barça en aquests instants. De fet, sempre han estat per damunt quant al resultat. Marko Tomas no ha fallat pràcticament res. Ilyasova també ha estat clau en aquest impàs. Malgrat el treball del turc, Jorge García ha clavat el 37-31 abans d’arribar al descans.

Desgast

El Fuenlabrada ha dut la iniciativa també a la represa. Jorge García i Saúl Blanco, més Marko Tomas, no han permès que els blaugranes escurcessin una mica més la diferència. Al contrari, el Fernando Martín gaudia de l’encert dels seus jugadors. L’AXA Barça s’ha vist amb -14 punts. Al final del període, 59-49.

Sense possibilitats

Tot i els intents blaugrana, el Fuenlabrada ja ha posat unes bases sòlides. García ha estat letal als darrers deu minuts. Una nova cistella del 12 de l’Alta Gestión ha suposat la màxima diferència en contra del Barça (72-57). Jorge García ha acabat amb 18 punts i màxim anotador del partit.

Grimau ha reactivat els blaugranes als darrers instants. El marcador ha quedat amb un 72-66, però el rellotge no ha permès gaire cosa més. Ferran López i Marko Tomas han tancat l’anotació local. Acker ha aconseguit el triple final, 77-69.