Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Un partit important per si sol


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Bàsquet

01.02.2008 21:01

Un partit important per si sol

Cristina Collado/Sònia de Alba


El partit entre l’AXA Barça i l’Estudiantes és bàsic per mantenir la línia de l’equip a la fase regular de l’ACB. La victòria blaugrana seria bàsica per mantenir les aspiracions a la Lliga regular.


Que l’Estudiantes ocupi la penúltima posició de la taula no és indicatiu de la regeneració que ha experimentat el conjunt madrileny. “El canvi d’entrenador els ha canviat també l’esperit”, assenyala Xavi Pascual. El segon entrenador de l’AXA FC Barcelona apunta les possibles claus de la vintena jornada de l’ACB (diumenge 12.30 h, C33).

Canvi de banqueta

“Des de l'arribada de Velimir Perasovic han evolucionat des d’un joc més lliure a un de més organitzat en l'aspecte ofensiu. En defensa han guanyat en agressivitat i a tenir altres recursos, com les zonals o ‘match-ups’ d’ajustaments”.

“És un equip més competitiu en aquests moments perquè creuen sempre en la victòria. Han estat capaços de guanyar algun partit que perdien de 20 punts, i altres partits han estat a punt de guanyar-los en situacions similars. És un equip amb fe i que transmet el que Estudiantes sempre ha estat: un equip batallador”.

Homes de referència

“Hi ha hagut canvis a l’equip, com la incorporació de Morandais, Potapenko, que ja no hi és, i el base Russell que, possiblement, debutarà contra nosaltres, tot i que és una incògnita saber com rendirà”.

“Però els homes de referència durant tota la temporada han estat Larry Lewis i Sergio Sánchez”.

No pensar en la Copa, de moment

“Relacionar aquest partit amb la Copa seria un error, perquè aquest matx per si sol ja és prou important per a la Lliga regular i per tot el que això significa. No hauríem de pensar més enllà, i si ho fem, segur que ens equivocarem”.

“També cal tenir present l’estadística que diu que de les darreres 12 vegades, en 10 el campió de Copa havia guanyat l’última jornada de Lliga. Això forma part de l’estadística. Seria bo per aconseguir més confiança però, molt possiblement no té res a veure, aquest partit amb la Copa”.
Foto: ACB Media
Foto: ACB Media
La Demencia, al 100%
Juguin a Vistalegre, al Madrid Arena o allà on sigui, l’afició més carismàtica del bàsquet ACB, la Demencia, sempre fa costat a l’Estudiantes. “És una afició entregada ocupi la posició que ocupi l’equip. Sempre anima. I un partit contra el Barça és dels grans, dels de màxima rivalitat i, com sempre, serà un sisè home a favor de l’’Estu’”, reconeix Xavi Pascual.


Comparteix a

Notícies Bàsquet

Temporada 07-08

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana